HomeSense categoriaEl caviar de mel artMuria & Caviaroli, és el nou producte de...

El caviar de mel artMuria & Caviaroli, és el nou producte de la sinergia entre les dos marques

El caviar de mel artMuria & Caviaroli és el resultat de la sinergia entre dos marques de prestigi, pertanyents a l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain) com són l’empresa de mel de luxe perellonenca artMuria i Caviaroli l’empresa de caviar d’oli d’oliva que han unit 200 anys d’experiència per crear aquest nou producte. Les dos empreses  familiars compartixen los mateixos principis de qualitat i innovació que les han portat a unir-se per crear una nova forma de gaudir d’estos productes.

Caviaroli ha esferificat la Mel de Taronger, i la Mel de Bosc, aconseguint reflectir amb fidelitat els sabors i aromes de cada una d’elles. Este producte està pensat i dissenyat per al Canal Horeca i també per ser comercialitzat en establiments Gourmet.

Les esferes de mel, són una explosió dels sabors amb una textura igual a la del caviar que esclaten a la boca deixant la intensitat i els aromes al paladar de la Mel de Taronger, i la Mel de Bosc.

El caviar de mel d’artMuria & Caviaroli, es comercialitzen en dos varietats de mel artMuria i en dos formats diferents (20 grams i 50 grams)

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

81 + = 86

Últimes notícies