HomeEsportsEl CD Tortosa i l'Ebre Escola Esportiva impulsen conjuntament un nou projecte...

El CD Tortosa i l’Ebre Escola Esportiva impulsen conjuntament un nou projecte esportiu que englobarà tota l’estructura del futbol base

ESPORTS // El CD Tortosa i l’Ebre Escola Esportiva han fixat les bases per impulsar un projecte conjunt, i accelerant la creació d’una nova entitat que fusione el futbol base actual dels dos clubs.

L’acord neix de les gestions portades a terme pels dirigents de les dos entitats, i que s’han precipitat amb motiu de les dificultats derivades de la covid-19.

Aquest és el comunicat que han emès els dos clubs

Davant les dificultats en què ens trobem entitats com les nostres, per desenvolupar un projecte esportiu atractiu, modern, competitiu i sostenible de cara al futur, agreujades en aquests moments pels efectes de la pandèmia que ens ha tocat viure, la covid-19, es fa necessari reflexionar sobre Ja realitat actual i buscar alternatives que garanteixin la continuïtat del nostre projecte, com a Clubs de futbol que som.

Aquest ha estat el motiu que ha impulsat a les dues entitats a iniciar converses per elaborar un projecte esportiu i social comú, considerant que aquesta opció pot fer un salt de qualitat i de possibilitats a tothom que vulgui incloure la pràctica esportiva del futbol al seu camí vital, tant de la ciutat de Tortosa com del conjunt del territori ebrenc, així com obrir un ventall de promoció i oportunitats més enllà del futbol.

Actualment hem fixat les bases del projecte, impulsant la creació d’una nova entitat que englobarà tota l’estructura del futbol base, tant del Club Deportiu Tortosa com de l’Ebre Escola Esportiva, sota una nova i única direcció i coordinació tècnica-esportiva, adient a les noves necessitats i objectius d’aquesta.

Aquesta entitat, després d’un període de transició no superior a tres anys, durant el qual conviurà amb els dos Clubs actuals, que continuaran gestionant als seus respectius equips amateurs, es transformarà en un únic Club de Futbol que, mantenint la memòria històrica de CDT i EEE, els substituirà de cara al futur, sempre amb el vistiplau d’ambdues assemblees de socis.

Ara ens toca seguir treballant per fer realitat aquest ambiciós projecte. Tot i la dificultat, cal destacar la bona tasca i predisposició de totes les persones que formen part dels equips de treball, perquè tot això doni el fruit desitjat i, dintre d’un temps, veure que aquesta suma fa multiplicar i assolir el lloc que correspon a la ciutat de Tortosa dintre del món del futbol.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + = 15

Últimes notícies