HomeSense categoriaEl Centre d’Interpretació de la Terrissa reobre portes i prepara una edició...

El Centre d’Interpretació de la Terrissa reobre portes i prepara una edició en línia d’‘Hola Ceràmica!’

EDICIÓ PAPER // El Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera ha obert de nou les portes al públic este divendres 5 de juny, per a mostrar fins al 26 de juliol l’exposició d’escultura Ressorgiment, de Veerle Van Shoor Verbeke. En principi l’exposició estava programada del 6 de març al 26 d’abril a la Sala 2, sala d’exposicions temporals de Terracota. El 6 de març es va realitzar l’acte d’inauguració, però el 14, a causa del coronavirus, es van tancar les portes.

El Museu obrirà amb el seu horari habitual de dimecres a divendres de 9.30 a 13.30 h; dissabtes, diumenges i festius de 12.00 a 14.00 h. Per a garantir la seguretat dels visitants i personal del centre, a l’hora de fer la visita s’hauran de seguir unes normes que estaran indicades a l’entrada del Museu. Es podrà visitar el Museu individualment, en grups de convivència o de manera lliure sense superar les 10 persones.

D’altra banda, i, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries d’evitar actes multitudinaris, s’han suspès esdeveniments en els quals el Museu hi participava, com ara la Fira de la Terrissa de la Galera (que havia de tenir lloc de l’1 al 3 de maig) o la VI Trobada de Poesia i Terrissa, que havia de tenir lloc el 13 de juny.
 

Especial ‘Hola Ceràmica!’
Els dies 12, 13 i 14 de juny, la Galera participarà, una vegada més, de la iniciativa Hola Ceràmica!, una activitat de dinamització de la terrissa a aquells municipis afiliats a l’Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica (AeCC).

Este 2020, a causa de la situació d’emergència sanitària que estem patint, Hola Ceràmica! celebrarà una edició especial i digital que involucrarà igualment els municipis afiliats a l’Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica (AeCC), ceramistes, terrissers i tot el món del fang, amb una programació en línia de contingut fotogràfic i de vídeos que es podran veure al canal de YouTube, així com a la pàgina de Facebook i al perfil d’Instagram d’Hola Ceràmica!. A més, es complementarà el programa amb una sèrie de diàlegs sobre com la crisi sanitària de la Covid-19 està afectant els diferents àmbits de la ceràmica i, sobretot, com encarem el futur postpandèmia. Els vídeos es publicaran al llarg de tres dies d’Hola Ceràmica!.

La Galera mostrarà a través d’esta iniciativa el procés d’elaboració d’una peça de terrissa al torn de la mà de l’únic terrisser en actiu a la Galera i a la comarca del Montsià: Joan Cortiella, una visita virtual a Terracota, Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera, ubicat als baixos de l’Ajuntament.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 27 = 34

Últimes notícies