HomeEsportsEl CH Ascó derrota àmpliament al Cardedeu i segueix invicte a la...

El CH Ascó derrota àmpliament al Cardedeu i segueix invicte a la Lliga Catalana d’handbol

La igualtat només es va mantenir en els primers minuts del partit. Després el CH Ascó va certificar el seu magnífic inici de competició, i va rotllar al CH Cardedeu, que res va poder fer per neutralitzar l’allau de joc que li va venir a sobre. El conjunt asconenc es va imposar per 22-42.

Només cinc minuts van aguantar les locals, i a partir del 3-3, va arribar un parcial de 0-4, per obrir la primera escletxa en el marcador. Al descans la diferencia ja era de vuit gols (10-18), que es va ampliar a la segona part, fins a arribar a la màxima renda dels 20 gols al final del partit, on el CH Ascó va ser molt superior en totes les facetes del joc.

Amb aquesta victòria el conjunt riberenc es manté al capdavant de la classificació juntament amb l’Associació Lleidatana, l’altre equip del grup, que com el CH Ascó ha guanyat la totalitat de partits disputats. Precisament la pròxima jornada, els dos equips s’enfrontaran al pavelló municipal de Pardinyes, el dissabte a les 20 hores.

CH Ascó: Anna Rodríguez, Abril Ferré (3), Henar Martínez (13), Arantxa Bel (1), Carla Martínez (6), Natàlia Caldes (3), Marta Abella, Marina Gasca (6), Paula Garcia (1), Idaira Palenzuela (3), Laia Ferré, Maria Ventura (4), Judit Lanceta (2).