HomeCulturaEl cicle ‘Ebre, Música i Patrimoni’ arriba al final amb els darrers...

El cicle ‘Ebre, Música i Patrimoni’ arriba al final amb els darrers espectacles a Vilalba dels Arcs, la Ràpita, Sant Jaume i Amposta

Al llarg dels dos darrers caps de setmana de setembre es realitzaran les darreres activitats del cicle Ebre, Música & Patrimoni, amb espectacles a Vilalba dels Arcs, Sant Carles de la Ràpita, Sant Jaume d’Enveja i Amposta.

Enguany el cicle té la música com a fil conductor i s’hi han programat un toral de vuit espectacles de petit format  amb especial protagonisme per a la dansa i l’expressió corporal. Este dissabte, 21 de setembre (19 h), es podrà gaudir de dos propostes a l’espai històric del Mirador del Bassot de Vilalba dels Arcs i al Museu de la Mar de l’Ebre. A Vilalba, s’hi podrà veure l’espectacle Justo, una proposta que marida memòria històrica i expressió corporal. La plaça Agustí Vizcarro del Museu de la Mar de l’Ebre de la Ràpita acollirà també dissabte (20 h) l’espectacle Koiné, amb la participació de les dos escoles de dansa del municipi que proposen un espectacle basat en els balls tradicionals barrejats amb el patrimoni artístic que, en forma d’obres plàstiques visuals, surten dels seus marcs per a ballar.

Diumenge, 22 de setembre (19.30 h), serà el torn de Sant Jaume d’Enveja, i el Centre d’Interpretació de les Barraques acollirà Memòries líquides, veus dels rentadors, en què es fusionaran memòria històrica, cants, dansa i lectures en veu alta, tot acompanyat de la dansa contemporània i la participació de les dones de Sant Jaume d’Enveja. 

El festival clourà el dia 28 de setembre (20 h), amb l’espectacle H2O, a l’embarcador fluvial d’Amposta, un espectacle que evoca des d’un punt de vista conceptual i abstracte, mitjançant el llenguatge de la dansa contemporània, el recorregut de l’aigua des que naix fins que desemboca al mar, on comença de nou un trajecte infinit. 

El cicle Ebre, Música & Patrimoni  està organitzat pel Servei d’Atenció als Museus de les Terres de l’Ebre, encapçalat pel Departament de Cultura i el Museu de les Terres de l’Ebre, amb seu a Amposta. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

85 + = 88

Últimes notícies