HomeEsportsEl Club Tennis Taula Tortosa jugarà a la Segona Divisió

El Club Tennis Taula Tortosa jugarà a la Segona Divisió

Encara amb moltes incògnites per resoldre, però la temporada 2020/21 serà històrica per al Club Tennis Taula Tortosa. Per primera vegada competirà a la Segona Divisió Nacional, la màxima categoria des que es va produir la fundació del club.

Els responsables de l’entitat tortosina van decidir aprofitar l’oportunitat que representava la renúncia a la categoria de l’Aura Energia-Ganxets de Reus, adquirint els seus drets, per aconseguir ocupar el seu lloc la pròxima campanya. L’equip reusenc havia ocupat el lloc del Nàstic per la seua renúncia a seguir a la Primera Divisió, deixant el seu lloc vacant a Segona.

El Club de l’Oficina-CTT Tortosa, com es denominarà l’equip, estarà format per un grup de jugadors, alguns ja molt experimentats com Jaume Querol i Arcadi Martínez, que jugarà al costat del seu fill Joan, una de les més fermes promeses de tennis taula ebrenc amb Juan Carlos Muñoz i Miguel Ayora. Estos cinc jugadors formaran la columna vertebral de
l’equip, comptant amb la col·laboració dels més jóvens formats al planter.

La Segona Divisió Nacional consta d’un total de 136 equips, dividits per situació geogràfica en 14 grups, 10 de 10 equips i 4 de 9. El Club de l’Oficina-CTT Tortosa està integrat en el quart, amb tres equips de Saragossa, el CN Helios, Publimax CAI Santiago i School Zaragoza Global SPE. La resta són catalans, CTT Barcelona, Lluïsos de Gràcia, CTT Igualada, CTT Borges Blanques i CTT Mollerussa Servisimó.

Els components de l’equip no han dixat d’entrenar, inclús en l’etapa del confinament, ho van fer als seus respectius domicilis, i ara està fent les sessions a la Nau del Parc Municipal Teodor González, preparant el debut que serà el complicat repte d’esta pròxima temporada.

Pel que fa a les confrontacions, es disputaran a l’Institut Escola Daniel Mangrané de Jesús, després de fructificar les gestions amb l’Ajuntament de Tortosa, que han donat tot tipus de facilitats perquè l’equip tortosí puga disposar d’este escenari per a disputar els seus compromisos com a local.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 1 =

Últimes notícies