HomeSense categoriaEl complex esportiu de Deltebre obrirà portes el 17 de març

El complex esportiu de Deltebre obrirà portes el 17 de març

El complex esportiu de Deltebre obrirà portes el pròxim diumenge 17 de març en una jornada de portes obertes, mentre que l’activitat esportiva s’iniciarà el dilluns dia 18 de març. Des d’avui l’Ajuntament de Deltebre ha activat ja la pàgina web de l’equipament, que ha estat batejat com a Centre Esportiu del Delta, amb tota la informació sobre tarifes i horaris d’activitats. El preu de l’abonament per a majors de 14 anys i amb dret d’accés a tots els serveis i activitats serà de 45 euros, si bé hi haurà tarifes i preus adaptats a totes les necessitats.

Per poder reobrir el complex esportiu, l’Ajuntament de Deltebre fa mesos que treballa en la posta a punt de l’equipament que després de 4 anys i mig tancat al públic presentava un estat de deteriorament important. S’ha renovat tota la coberta del complex, tant del pavelló com de la zona de les piscines, ja que presentava problemes de gotelleres. A la zona del pavelló poliesportiu s’ha renovat el paviment de parquet que tenia greus problemes d’humitat per un paviment de resina de poliuretà compatible amb la pràctica de diferents esports com el futbol sala o el patinatge. També s’ha arranjat els laterals de fusta i el sistema de refrigeració. A la zona d’aigües s’ha treballat en la posta a punt de la piscina olímpica i la piscina d’activitats i del jacuzzi, que no funcionava. A la zona exterior del pavelló s’ha treballat en la urbanització de l’entorn, en l’accés a la piscina exterior -que es reobrirà al juny- i en els vestidors de la piscina d’estiu. També s’ha canviat el terra de les pistes de pàdel que seran cobertes i comptaran amb una grada per a públic per a l’organització de tornejos. Un cop el complex estiga obert es continuarà treballant en la millora de diferents espais com la zona exterior de solàrium o l’acabament de la piscina exterior.

També s’ha fet obres de manteniment a tots els espais comuns i s’ha reordenat l’espai de vestuaris, de manera que s’ha habilitat diferents sales que es podran llogar per empreses de la població, de l’àmbit terapèutic i esportiu, per tal que hi puguen prestar els seus serveis.

En total, la inversió d’adequació, posada a punt i millora del Centre Esportiu del Delta ascendirà a un milió d’euros, una actuació que compta amb el suport de la Diputació de Tarragona. El complex reobrirà amb una gestió municipal de l’equipament.

Per a l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, la reobertura d’aquest espai “posarà el punt final a una de les demandes constants per part dels veïns i veïnes de Deltebre”. De fet, l’alcalde ha explicat que “com a govern municipal no podíem permetre que Deltebre tingués aquestes instal·lacions tancades i és per aquest motiu que hem estat treballant incansablement per a què, finalment, el Centre Esportiu del Delta esdevingui una realitat”.

La jornada de portes obertes del dia 17 de març serà a partir de les 12 del migdia i l’activitat esportiva començarà el dilluns 18 de març i l’horari d’obertura de l’equipament serà de dilluns a divendres de 7.30 hores a 21.30 hores, dissabtes de 8.00 h a 19.30 h i diumenges de 9.00 a 1400 hores.

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 3 =

Últimes notícies