HomeSocietatEl Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre ja té guanyadors

El Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre ja té guanyadors

Coincidint amb la celebració de Delta Fira, els ajuntaments de l’Ametlla de Mar i Deltebre, a través de les seues àrees de Turisme, van fer públics i entrega dels premis de la 24a edició del Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre.

Respecte als premis en la categoria l’Ametlla de Mar, el 1r premi ha sigut per a Fidel Margalef Estivill de l’Ametlla de Mar. El 2n l’ha aconseguit Miquel Planells Saurina de Banyoles i el 3r premi, Abel Borràs Garcia de l’Ametlla de Mar. El premi local ha sigut per a José Alza Barrios de l’Ametlla de Mar.

‘Matí de boira a Lo Passador’, d’Agustí Descarrega, 1r premi a la millor fotografia de Deltebre. / Foto: Cedida

A més, el calero Fidel Margalef també s’ha emportat el 3r premi de la categoria Deltebre. En esta categoria, el 1r premi ha sigut per a Agustí Descarrega de Deltebre, el 2n premi l’ha guanyat Ramon Llorens Campos de la Ràpita i el premi local, Isaac Llaó Maldonado de Deltebre.

Pel que fa a les altres categories, el 1r premi a la categoria Activitat Humana ha sigut per a Josep Molà Ramos de Tortosa, el 2n l’ha guanyat Jaume Charles Bernís d’Alcarràs i el 3r, Vicent Pellicer Ollés de Jesús.

‘Cocodrils al Perelló’, de Ramon Llorens, Premi Especial Terres de l’Ebre. / Foto: Cedida

El Premi Especial Gastronomia ha recaigut en mans de Miquel Planells Saurina de Banyoles. El Premi Especial Creativitat per a Pilar Madorran Saez de Roquetes. El Premi Especial Blanc i Negre ha sigut per a José A. Santorio de Barcelona i el Premi Especial Terres de l’Ebre, per a Ramon J. Llorens Campos de la Ràpita.

Cal recordar que les categories Deltebre i l’Ametlla de Mar estan dotades amb un primer premi de 400 €, un segon de 250 €, un tercer de 175 € i un premi local de 250 €. La categoria Activitat Humana, patrocinada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona–Terres de l’Ebre, també té la mateixa dotació per als tres primers premis, i la resta de categories tenen un únic premi de 300 €.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

56 + = 60

Últimes notícies