HomeSocietatEl Consell Comarcal del Baix Ebre, capdavanter en transformació digital

El Consell Comarcal del Baix Ebre, capdavanter en transformació digital

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha rebut el Reconeixement Administració Oberta 2022, que l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) concedeix als ajuntaments i consells comarcals que han estat capdavanters en transformació digital i govern obert. Uns distintius que es classifiquen en set categories en funció del nombre d’habitants i la tipologia d’administració i, en aquest sentit, el Consell Comarcal del Baix Ebre ocupa la segona posició en la categoria de consells comarcals de 20.001 a 50.000 habitants.

Per avaluar cada administració, l’AOC utilitza una metodologia pròpia que analitza amb rigor més d’una trentena d’indicadors objectivables dels 947 ajuntaments i 42 consells comarcals. Així, s’analitzen els principals indicadors dels governs digitals i oberts, a partir de dades de qualitat i contrastables. Les fonts d’informació d’on s’obtenen les dades són l’anàlisi de les webs, l’activitat associada als serveis AOC i la informació facilitada pels propis ens locals i proveïdors d’aplicacions que es contrasta.

En aquesta VII edició dels Reconeixements Administració Oberta s’han reconegut un total de 88 ens locals catalans. “La modernització de l’administració i l’adaptació als nous temps és un dels compromisos del govern comarcal i aquest reconeixement per ser capdavanters en transformació digital és gràcies a l’esforç dels treballadors del Consell Comarcal i de la ciutadania que s’adapta als canvis”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

El Consell Comarcal del Baix Ebre també ha rebut enguany el segell Infoparticipa 2022 que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en reconeixement de la qualitat i la transparència de la comunicació del seu web.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

31 + = 36

Últimes notícies