HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Baix Ebre col·labora amb la Cambra de Comerç...

El Consell Comarcal del Baix Ebre col·labora amb la Cambra de Comerç per impulsar el comerç electrònic

BAIX EBRE // El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, i el president de la  Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Faiges, han signat un conveni de  col·laboració amb l’objectiu de fomentar l’adaptabilitat del màxim nombre  d’empreses al comerç electrònic i digital. L’impacte de la pandèmia de la Covid-19  en el teixit empresarial ha provocat que les empreses hagin de buscar altres  models de promoció del producte i, en aquest sentit, la tecnologia és la seua gran  aliada. “És necessari que des de les entitats públiques promovem aquelles  iniciatives que donen suport a les empreses que aposten pel comerç  electrònic com a valor”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix  Ebre, Xavier Faura. 

Per la seua banda, la Cambra de Comerç de Tortosa, juntament amb altres cambres  de la demarcació, impulsa el projecte ‘Que cap empresa Tanqui’, un projecte que  aposta per la transformació digital i la sostenibilitat en tots els àmbits de la  reactivació econòmica de les Terres de l’Ebre.  

Quant a les accions que es posaran en marxa en el marc del conveni entre el  Consell Comarcal i la Cambra de Comerç s’inclou el servei d’assessorament  individual i multidisciplinari; la informació, tramitació i acompanyament per  aconseguir programes europeus i altres ajuts; facilitar nous productes tecnològics i  serveis per incrementar la productivitat i reduir els costos i la transformació  digital. 

Pel que fa a la col·laboració econòmica del Consell Comarcal del Baix Ebre amb el  projecte ‘Que cap empresa Tanqui’ serà de 4.000 euros. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

43 + = 45

Últimes notícies