HomeOcupacióEl Consell Comarcal del Baix Ebre contracta 18 persones a través del...

El Consell Comarcal del Baix Ebre contracta 18 persones a través del programa Treball i Formació

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha contractat 18 persones a través del programa Treball i Formació, finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), I el Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu, amb una inversió de 423.601,92 euros.

Les contractacions s’han dut a terme a través de la línia adreçada a majors de 52 anys; la línia per les persones destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania i la línia específica per aquelles persones que es troben en situació d’atur de llarga durada. Les divuit persones han estat contractades durant un any amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat.

Pel que fa a les àrees que ocuparan són la consergeria del Consell Comarcal i del Viver d’Empreses; els serveis administratius i la brigada comarcal, oferint servei als diferents municipis de la comarca.

Totes les persones que s’han contractat dintre el programa Treball i Formació rebran una formació complementària per tal que milloren les seues habilitats personals i professionals i afavorir així la seua posterior inserció al mercat laboral.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + = 17

Últimes notícies