HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Baix Ebre contracta set agents cívics i una...

El Consell Comarcal del Baix Ebre contracta set agents cívics i una conserge a través del programa Treball i Formació

BAIX EBRE // El Consell Comarcal del Baix Ebre ha contractat set agents cívics i una conserge a  través del programa Treball i Formació, concretament d’una convocatòria  extraordinària del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de mesures urgents per  fer front a la Covid-19. El president del Consell del Baix Ebre, Xavier Faura, ha  donat la benvinguda avui als nous treballadors de la institució comarcal que van  incorporar-se a principi de desembre. 

Quatre de les contractacions s’han realitzat a través de la línia Covid per a  persones inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades i les altres quatre  per la línia PANP Covid, dirigida a persones en risc de caure en situació d’atur de  llarga durada. Tots els contractes tindran una durada de nou mesos. 

En el cas dels agents cívics prestaran el servei als municipis de l’Ametlla de Mar,  l’Ampolla, l’Aldea, Camarles, el Perelló, Roquetes i Deltebre. “La tasca dels agents  cívics és molt important en aquests moments de pandèmia, ja que cal  conscienciar la ciutadania perquè adopte les mesures de seguretat i higiene  en els espais públics”, ha manifestat Faura. Pel que fa a conserge s’ha incorporat a  la recepció del Viver d’Empreses Baix Ebre Innova i al centre turístic Ebre Terra. 

Totes les persones que s’han contractat dintre el programa Treball i Formació  rebran una formació complementària de 60 hores per tal que milloren les seues  habilitats personals i professionals i afavorir així la seua posterior inserció al  mercat laboral. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies