HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Baix Ebre fomenta la integració de persones nouvingudes...

El Consell Comarcal del Baix Ebre fomenta la integració de persones nouvingudes amb la formació de primera acollida

BAIX EBRE // El Consell Comarcal del Baix Ebre ha començat a impartir esta setmana dos  cursos formatius, un a les instal·lacions d’EbreTerra i l’altre en línia, per  fomentar la integració de persones nouvingudes a la comarca. Es tracta d’una  formació que inclou 90 hores de català, 15 hores de coneixements laborals i 15  hores més de coneixement sobre la societat catalana. 

“Esta formació facilita la integració i minimitza els obstacles que  impedeixen a les persones nouvingudes la seua autonomia i igualtat  d’oportunitats a causa d’una manca de competències lingüístiques bàsiques  o el desconeixement de la societat i l’ordenament jurídic”, ha manifestat la  consellera comarcal de Serveis Socials, Laura Fabra.  

Pel que fa al curs de Deltebre es duu a terme amb la col·laboració de l’entitat  Atzavara-Arrels i les classes tenen lloc dilluns i dimecres de 9 del matí a 12 del  migdia. En el cas de la modalitat en línia, que es fa amb la col·laboració de l’entitat  Avant Ebre, aquesta setmana s’han impartit 15 hores de capacitació TIC al Consell Comarcal del Baix Ebre perquè l’alumnat conegui el funcionament de la plataforma  educativa.  

Aquesta formació és subvencionada pel departament de Treball, Afers Socials i  Famílies i el Fons Social Europeu i s’emmarca en el Pla Comarcal de Ciutadania i  Immigració del Baix Ebre que busca la plena integració de les persones  immigrades i els seus familiars a la vida social de la comarca, potenciant la  convivència, la cohesió social, la igualtat d’oportunitats i l’accés als recursos  col·lectius i serveis públics existents a la comarca.  

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

16 + = 25

Últimes notícies