HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Baix Ebre ofereix un servei especialitzat d’orientació laboral...

El Consell Comarcal del Baix Ebre ofereix un servei especialitzat d’orientació laboral a perfils qualificats

BAIX EBRE // El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, ofereix un  servei especialitzat d’orientació adreçat a perfils qualificats. Un servei amb què es  pretén donar resposta a tres necessitats territorials: fixar i atreure habitants a les  Terres de l’Ebre, facilitar la intermediació de perfils superiors a les empreses i  facilitar informació detallada, eines, recursos i oportunitats específiques a  persones que volen desenvolupar la seua carrera professional al territori.  

“Una de les dificultats que tenen les empreses per créixer és la falta de  personal especialitzat i amb competències transversals per adaptar-se a un  entorn laboral que cada vegada és més canviant. I amb aquest servei que  hem posat en marxa facilitem el contacte entre les persones amb aquests  perfils qualificats i les empreses”, ha manifestat el president del Consell  Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.  

Durant els primers quatre mesos de funcionament del servei s’ha atès un total de  34 professionals, 19 dels quals han trobat feina a les Terres de l’Ebre, 5 continuen en un procés actiu de recerca de feina i 10 cerquen una millora de lloc de treball o de retorn al territori.  

Este servei és finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels  programes de suport al desenvolupament local.  

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

35 + = 42

Últimes notícies