HomeSocietatEl Consell Comarcal del Baix Ebre organitza un curs d'operacions bàsiques de...

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza un curs d’operacions bàsiques de cuina a EbreTerra

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través de la societat Baix Ebre Innova, ha començat a impartir avui un curs d’operacions bàsiques de cuina a l’espai de cuina d’EbreTerra. Un curs que té una durada de 420 hores, 80 de les quals de pràctiques professionals en empreses i en què participen un total de 12 alumnes. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, i la consellera comarcal d’EbreTerra, Laura Fabra, han donat avui la benvinguda als alumnes.

Aquest curs forma part del programa Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP) que ofereix a les persones treballadores, preferentment en situació d’atur i demandants d’ocupació, una formació d’acord amb el seu potencial i adaptada a les necessitats del mercat laboral. En acabar la formació, l’alumnat rebrà un certificat de professionalitat de nivell 1, una titulació oficial del departament de Treball.

Pel que a les sortides laborals de l’alumnat, són bàsicament auxiliar i ajudant de cuina. “L’alumnat aconseguirà un certificat de professionalitat que li facilitarà accedir al mercat laboral”, ha dit Faura, que ha recordat l’elevada demanda de cuiners i auxiliars de cuina del sector de la restauració.
A més, aquest curs permetrà ampliar els usos de la cuina d’EbreTerra amb una formació homologada, mentre que fins ara la cuina s’ha fet servir per tallers de cuina, degustacions gastronòmiques i tastos de vins.

L’oferta formativa del Consell Comarcal del Baix Ebre inclou també els cursos d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials; el curs d’activitats de gestió administrativa i el d’operacions auxiliars de manteniment i transport intern en indústries alimentàries. Tota aquesta oferta formativa és subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri de Treball i Economia Social.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

10 + = 19

Últimes notícies