HomeSocietatEl Consell Comarcal del Baix Ebre reprèn les sessions per potenciar les...

El Consell Comarcal del Baix Ebre reprèn les sessions per potenciar les habilitats parentals de pares i mares

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha reprès les sessions per potenciar les habilitats parentals de pares i mares, un espai de trobada conegut com a ‘Cafè en família’ organitzar pel Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS), unes sessions interrompudes durant la pandèmia de la Covid-19 i que, fins ara, no s’han tornat a programar de manera presencial.

Concretament, s’ha reiniciat aquest servei al Perelló, on cada dimarts tindrà lloc una sessió (fins al 13 de desembre), la primera de les quals va tenir lloc ahir i l’alcaldessa del Perelló i vicepresidenta del Consell Comarcal, Maria Cinta Llaó, va ser l’encarregada de donar la benvinguda a les nou famílies participants.

Cadascuna de les sessions té una hora i mitja de durada i les tècniques del SIS contribueixen a reforçar les relacions familiars i ajuden a gestionar situacions quotidianes i resoldre conflictes. La comunicació, la rutina, l’acord, l’estimació i l’equivocació són algunes de les temàtiques que s’abordaran en aquestes trobades.

El SIS del Consell Comarcal del Baix Ebre està format per un equip multidisciplinari de professionals de l’àmbit de l’educació social, el treball social, la psicologia i la integració social.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 83 = 86

Últimes notícies