HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Montsià acull el programa ‘Diàlegs per la convivència’

El Consell Comarcal del Montsià acull el programa ‘Diàlegs per la convivència’

MONTSIÀ // Durant els pròxims mesos de juny i juliol l’acció “Diàlegs per la convivència” recorrerà els municipis de la comarca per tal de dialogar i reflexionar sobre la convivència i la cohesió social entre la nostra ciutadania. Com a punt de partida hi haurà les aportacions recollides l’estiu passat a l’exposició “Construïm la convivència”. Els veïns i les veïnes del Montsià podran participar i enraonar entorn de la convivència als seus municipis. L’objectiu és promoure espais inclusius i oberts a tothom, on a través de diferents dinàmiques dialèctiques, es cree un clima de confiança i empatia. Les sessions conclouran amb una valoració compartida sobre com es vol viure i conviure, en el dia a dia, a les poblacions de la comarca.

Estes accions es faran complint amb les mesures sanitàries pertinents i hi haurà un límit de persones assistents. Este procés de coneixement compartit té com a objectiu principal la promoció d’espais de relació, capacitació i participació per concretar consensos d’acció que contribueixin a la promoció de la millora de les relacions de convivència.

L’acció “Diàlegs per la Convivència” i l’exposició interactiva “Construïm la Convivència”, forma part d’un procés de coneixement compartit i dinamitzat pel Grup Impulsor de la comarca del Montsià. Està integrat per la tècnica de polítiques migratòries, les dinamitzadores cíviques i les tècniques d’acollida del mateix l’ens comarcal; la tècnica referent de polítiques d’igualtat, migracions i ciutadania dels SSTT-Treball Afers Socials i Famílies; la tècnica referent d’immigració de l’Ajuntament de La Ràpita i professionals de la cooperativa FITES Terres de l’Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 3 =

Últimes notícies