HomeSocietatEl Consell Consultiu de Dones del Baix Ebre recuperarà la trobada anual

El Consell Consultiu de Dones del Baix Ebre recuperarà la trobada anual

El Consell Consultiu de Dones del Baix Ebre es va reunir ahir al vespre i va acordar recuperar la trobada anual amb totes les associacions de dones de la comarca, que durant el període de pandèmia no s’ha pogut celebrar. Una trobada que tindrà lloc al mes d’octubre a Deltebre i que servirà perquè aquest òrgan de participació ciutadana reactive la seua activitat. “Aquest Consell Consultiu ens facilita, com a administració, tenir interlocució amb el moviment associatiu de dones del Baix Ebre, un moviment que és ric perquè comptem amb més d’una vintena d’associacions i ens permet orientar les decisions sobre les polítiques públiques”, va manifestar el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

La reunió del Consell Consultiu de Dones del Baix Ebre va comptar amb la participació també de la consellera comarcal de Serveis Socials, Laura Fabra; la delegada del Consell Consultiu de Dones, Vanessa Callau i la coordinadora territorial d’Igualtat i Feminismes, Mar Lleixà. “El contacte amb el teixit associatiu de dones de la comarca ens permet conèixer quines són les seues necessitats. Des de les institucions locals ens hem de comprometre i assumir la perspectiva de gènere en les polítiques locals, per tenir una comarca més cohesionada i amb una mirada lila”, va dir Fabra.

Per la seua banda, la delegada del Consell Consultiu de Dones va agrair a les associacions de dones la feina que duen a terme als respectius municipis. “Les entitats de dones són el motor de molts pobles”, va dir Callau. Pel que fa a la trobada anual que tindrà lloc a la tardor inclourà una visita cultural i un dinar.

Finalment, la coordinadora dels serveis territorials d’Igualtat i Feminismes va explicar a les membres del Consell Consultiu de Dones del Baix Ebre quins són els àmbits d’actuació del departament: dones i equitat de gènere; violències masclistes cures, temps i treballs; serveis d’atenció i acompanyament; antiracisme, migracions i refugi; drets humans i igualtat de tracte i LGTBI.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 21 = 23

Últimes notícies