HomeCulturaEl Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre organitza diverses activitats...

El Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre organitza diverses activitats per celebrar el Dia Internacional dels Museus

El 18 de maig se celebra anualment el Dia Internacional dels Museus. És un esdeveniment organitzat pel Comité Internacional dels Museus des del 1977, que té com a objectiu conscienciar els ciutadans sobre el paper dels museus en el desenvolupament de les societats. Cada cop són més els museus de tot el món que hi participen.
Esta edició se celebra el Dia Internacional dels Museus sota el lema “Museus, sostenibilitat i benestar”.

El Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre juntament amb els ajuntaments d’Amposta, La Ràpita i Santa Bàrbara han preparat un conjunt d’activitats que es realitzaran al Museu de les terres de l’Ebre i altres equipaments que també formen part de la xarxa “Ebre, natura & cultura” com el Centre d’Interpretació de la Vida a la Plana i el Museu de la Mar de l’Ebre, entre el 14 i el 28 de maig.

El Museu de les Terres de l’Ebre d’Amposta celebrarà el dissabte 20 de maig de 20 a 21 h i de 21 a 22 h, la Nit dels Museus, una visita teatralitzada a la sala permanent “L’Ebre, camí d’aigua” “Veus de PepitoLo pescador de sabogues”. Activitat gratuïta amb reserva prèvia limitada a 25 participants per torn. Inscripcions online a museuterresebre.cat

El mateix cap de setmana celebrarà les Jornades de portes obertes a les sales d’exposició permanents del Museu de les terres de l’Ebre “Les Terres de l’Ebre, de la prehistòria a l’edat mitjana” “L’Ebre, camí d’aigua”. També comptara amb les Jornades de portes obertes a les exposicions temporals “Arquitectura Modernista del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre” i “Terres de l’Ebre. L’ull d’un immigrant.

I finalment el divendres 26 de maig a les 19 h. Conferència “Les deixalles marines ens parlen”, a càrrec d’Eve Galimany, investigadora postdoctoral de l’Institut de Ciències del Mar i tècnica de l’Institut Català de Recerca per a la Governança del Mar (icatmar). Activitat gratuïta.

D’altra banda, el Museu de la Mar de l’Ebre de La Ràpita dura a terme el dissabte 27 de maig a les 10 h, sortida de Clean Up per les platges del Delta de l’Ebre i a les 19 h. “, projecció del documental “La sal de la vida”. El mateix dissabte en horari habitual, se celebrara la Jornada de portes obertes al Museu de la Mar de l’Ebre i l’exposició “Posidònia de Carles Bros”. Totes les activitats seran gratuïtes.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

31 + = 37

Últimes notícies