HomeEducacióEl Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià fomenta l’emprenedoria...

El Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià fomenta l’emprenedoria entre l’alumnat de primària.

La Fira de Futurs Emprenedors Rurals (FER) ha comptat amb la participació de més de 140 alumnes de cicle superior d’educació primària. Aquesta iniciativa forma part del projecte de cooperació FER.Cat, que té com a objectiu fomentar l’emprenedoria entre els joves del món rural i que compta amb l’impuls del Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià (CODEBEM) i es finançat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i pel fons FEADER.

La Fira de Futurs Emprenedors Rurals ha tingut lloc als jardins del Consell Comarcal del Baix Ebre, on s’ha desplaçat l’alumnat de les escoles Teresianes de Tortosa, que han presentat 5 projectes; Escola Sant Miquel de Deltebre que han mostrat 8 iniciatives; l’escola IE El templeamb 10 projectes, i l’Escola Marjal de Les Cases d’Alcanar que ha presentat 3 projectes.

L’objectiu del FER és despertar el talent emprenedor, la creativitat i la curiositat sobre les oportunitats que genera el món rural als alumnes de primària, per tal de contribuir a evitar el despoblament i afavorir la diversificació econòmica. Finalment, cadascun dels 23 projectes empresarials presentats ha rebut una menció que destaca el punt fort de la iniciativa presentada pel grup de treball, amb l’objectiu de fer valdre el talent de tots els projectes.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

77 + = 83

Últimes notícies