HomeEsportsEl Controlpack, prop del retorn

El Controlpack, prop del retorn

ESPORTS // Després de la dura etapa del confinament, on van haver d’efectuar exercicis físics de manteniment en els seus respectius domicilis, els ciclistes del Contraolpack Yupih, van tornar a les carreteres per continuar amb la seua preparació, abans de reprendre les competicions oficials. En principi hi havia la possibilitat de participar en la XXVII Volta a Zamora del 14 al 17 de juliol, primera prova estatal després del parèntesi provocat per la Covid-19, però finalment s’ha descartat la possibilitat.

Incorporació de Llibert Sendrós

El proper 11 de juliol està prevista l’arribada dels dos components britànics de l’equip, Louis Bilyard i Santiago Cadavid, que per fi podran tornar a integrar-se a la disciplina de l’equip. Però la principal novetat ha estat la incorporació de Llibert Sendrós. El ciclista de 28 anys nascut a la població de Rodonyà a l’Alt Camp, experimentat fins i tot en proves internacionals, torna a la competició, després d’una temporada d’absència per motius laborals. Sendrós va ser campió el 2015 de Catalunya contrarellotge i en ruta amb l’equip de Camp Clar, on va iniciar la carrera ciclista el 2013, primer amb la denominació Coluer Bicycles i posteriorment amb la de Compak.

El 2016 va tenir una fugaç aparició a les files del conjunt italià del VC Cremonese Guerciotti, i va passar al mes d’agost del mateix any al professionalisme amb l’equip del Kolss Cycling Team d’Ucraïna. Va tornar a Catalunya per a competir amb el Repetxó Club Ciclista de Vilafranca. Ara després d’agafar-se un descans, torna amb il·lusions renovades per a reforçar l’equip senienc, que tornarà a la competició amb molta motivació
i il·lusions renovades.

Camarles, punt de partida

El retorn del Controlpack Yupih a la competició oficial serà segurament la primera prova de la Copa Criterium de la Federació Catalana de Ciclisme, el VI Critèrium de Camarles el 25 de juliol, organitzat per la Penya Ciclista Sant Marc, amb un recorregut de 65 quilòmetres, en un circuit de 6. Serà la primera de les cinc proves previstes de la Copa Criterium esta temporada després de la modificació del calendari, seguint a continuació el 23 d’agost el Trofeu Carles Ferran de Reus, i finalitzant el 20 de setembre amb el XXII Trofeu Santa Tecla a Tarragona. També tenen previst intervindre en les tres proves pendents de la Copa Grans Clàssiques i algunes de les curses del calendari de la Federació Valenciana.

Pendents encera de poder arredonir una bona final de temporada, els responsables del Contralpack Yupih ja estan treballant amb diferents projectes per a la campanya