HomeCulturaEl Dia Internacional de la Dansa se celebra a Amposta amb xerrades...

El Dia Internacional de la Dansa se celebra a Amposta amb xerrades i tallers per a totes les edats

El Dia Internacional de la Dansa es viurà a través de la programació “En Dansa”, aquest mes d’abril i al maig. Diferents activitats portaran aquesta disciplina artística a persones de totes les edats, ja sigui a través de mostres, conferències o tallers. L’activitat central serà l’exhibició a càrrec de l’alumnat de l’escola de dansa Jacqueline Biosca, el diumenge 28 d’abril a les 12 hores al parc dels Xiribecs.

El tret de sortida es va donar el passat 19 d’abril amb la conferència “El Ballet del Gran Teatre del Liceu” amb Tomàs Manyosa de LiceXballet, al Museu de les Terres de l’Ebre. D’altra banda, del 22 al 26 d’abril, als centres educatius d’Amposta s’impartiran classes de dansa. També per als centres, en aquest cas dirigit a l’alumnat d’ESO i Batxillerat, s’ha preparat una conferència ballada i un taller amb Toni Jodar d’Explica Dansa, el 29 i 30 d’abril a l’Auditori. “En Dansa” acabarà el 12 de maig amb la classe magistral del coreògraf Albert Garrell, de 10 a 11.30 h als Xiribecs, on posteriorment també es podrà gaudir de la segona Mostra de les escoles autoritzades de dansa de Tarragona.

Aquesta activitat està organitzada conjuntament per l’Ajuntament d’Amposta i l’Escola de dansa Jacqueline Biosca i compta amb el suport del departament d’Educació i el de Cultura de la Generalitat de Catalunya, LiceXballet, l’Associació d’Escoles de Dansa Autoritzades de Catalunya i Explica Dansa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + = 7

Últimes notícies