HomeEsportsEl faldut Aleix Garcia s'estrena amb victòria amb el Girona FC a...

El faldut Aleix Garcia s’estrena amb victòria amb el Girona FC a la Liga Smartbank (2-0)

ULLDECONA // L’ulldeconenc Aleix Garcia es va estrenar amb victòria en el debut a la lliga Smartbank amb el Girona FC que es desfeia per 2 gols a 0 d’un debutant a la categoria com l’Amorebieta. Stuani i Bustos van segellar el triomf dels gironins amb dos gols que van arribar a la represa del matx disputat a Montilivi que va tornar a presentar públic a les graderies com en la resta de partits de primera i segona divisió, això sí amb un aforament acotat i on 1.871 espectadors van tornar a guadir del futbol.

Els del jugador faldut, que tornava a l’equip on ja va militar dos temporades cedit pel Manchester City (la 2017-2018 i la 2018-2019), que va ser titular i va jugar 88 minuts en ser subtituït per Calavera, van tenir la primera aproximació als 3 minuts de joc quan Bernardo ficava la pilota a l’esquena de la defensa de l’Amorebieta per a Sylla, però quan tenia la cama armada un defensor li prenia l’opció de rematada. Aprofitant el domini territorial van poder avançar-se al marcador als deu minuts. Una pilota morta dins de l’àrea després d’una falta l’ha rematat Stuani però el seu xut sortia fregant el pal dret de la porteria de l’ex del Girona Roberto Santamaria. Els de Michel continuaven portant el pes del partit sense que això es traduís en gol. Al minut 40, era l’Amorebieta qui estava prop de donar la sorpresa amb una canonada del capità Mikel Alvaro, que s’estavellava al pal esquerre desviada per una defensor. Amb el 0-0 inicial es marxava al descans.

La sortida del descans va ser clau per als gironins. Stuani, amb una rematada de cap impecable, a centrada de Jairo des de l’esquerra i obria el marcador als quatre minuts de la represa. D’oportunitats a partir d’aquí amb compta-gotes com a la primera meitat, amb un Amorobeita que ho intentava amb més cor que cap i un conjunt gironí ben armat en defensa per mirar d’aprofitar alguna opció a la contra per matar el partit. I la trobava en una acció iniciada per l’ebrenc Aleix Garcia que filtrava una passada mil·limètrica per a Nahuel Bustos que sentenciava el partit en el 85 picant la pilota per damunt del porter.