HomeCulturaEl FesticAM s鈥檌ncorpora a la plataforma estatal REDESCENA

El FesticAM s鈥檌ncorpora a la plataforma estatal REDESCENA

El Festival Internacional de teatre i circ d鈥Amposta (FesticAM) acaba de ser adm猫s com a nou membre de REDESCENA, la plataforma estatal de la Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat P煤blica. REDESCENA 茅s una associaci贸 cultural sense 脿nim de lucre constitu茂da fa 22 anys, en conveni de col路laboraci贸 amb l鈥Institut Nacional de les Arts Esc猫niques i la M煤sica (INAEM) del Ministeri d鈥橢ducaci贸, Cultura i Esports.

La Red, 茅s un agent articulador rellevant i de prestigi amb interlocuci贸 dins i fora del sector de les arts esc猫niques i de la m煤sica, no nom茅s en l鈥櫭爉bit nacional, sin贸 tamb茅 a l鈥檌nternacional“, deia el director del FesticAM, Jordi Pr铆ncep. REDESCENA t茅 com a missi贸 impulsar el sector de les arts esc猫niques i de la m煤sica, fent-ho m茅s accessible a tota la poblaci贸.

La novena edici贸 del FesticAM es celebrar脿 del 4 al 9 d鈥檕ctubre a la capital del Montsi脿 en un nou certamen que reivindica el paper transformador de les arts en viu des de l鈥檈spai p煤blic mitjan莽ant les arts de carrer. Amb aquesta adhesi贸, el FesticAM continua connectant-se amb el sector professional de les arts en viu en l鈥櫭爉bit internacional formant part de la Plataforma Arts de Carrer de Catalunya (PAC), la European Festivals Association (EFA), i ara tamb茅, des de REDESCENA. La convocat貌ria per formar part de la programaci贸 oficial per a companyies i artistes estar脿 oberta fins al 15 de juny.

REDESCENA

La plataforma REDESCENA treballa en la consolidaci贸 de les estructures p煤bliques d鈥檈xhibici贸 i de producci贸, garantint una oferta esc猫nica de qualitat, plural i diversa, fomentant la fidelitzaci贸 i desenvolupant audi猫ncies i la difusi贸 de noves creacions. En la mateixa l铆nia, tenen com a聽 objectiu generar un espai de reflexi贸, impulsant la formaci贸, la investigaci贸 i les noves tecnologies, per convertir els teatres i esdeveniments d鈥檈xhibici贸 en organitzacions eficaces, eficients i innovadores.

Actualment, REDESCENA compta amb 171 associats, espais d鈥檈xhibici贸 d鈥檃rts esc猫niques de titularitat p煤blica de tot el territori nacional. Dins aquesta xifra s鈥檌nclouen els principals teatres, festivals i auditoris del pa铆s. A m茅s de 15 xarxes i circuits d鈥檃rts esc猫niques de les comunitats aut貌nomes i provincials que aglutinen els seus espais dependents. Redescena 茅s alhora membre de la IETM-International Network for Contemporary Performing Arts, una de les xarxes culturals internacionals m茅s antigues i m茅s grans de tot el m贸n.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

1 + 1 =

脷ltimes not铆cies