HomeEconomiaEl Fòrum Territorial del Baix Ebre pel desenvolupament socioeconòmic pacta el model...

El Fòrum Territorial del Baix Ebre pel desenvolupament socioeconòmic pacta el model de governança i participació

El Fòrum Territorial del Baix Ebre pel desenvolupament socioeconòmic, liderat pel Consell Comarcal i format pels ajuntaments, representants de la comunitat educativa i del teixit empresarial de la comarca, ha celebrat avui la segona reunió i ha pactat el model de governança i participació. Una trobada que ha tingut lloc al viver d’empreses Baix Ebre Innova, a Camarles, on s’ha constituït la comissió delegada, l’òrgan que té com a missió principal dinamitzar el fòrum i els grups de treball que s’acorden crear.

Pel que fa a l’objectiu d’aquest fòrum és liderar i impulsar proactivament el desenvolupament socioeconòmic del territori des dels valors de la participació i consens, així com validar les polítiques socioeconòmiques impulsades per l’Agència de Desenvolupament Local del Baix Ebre.

“Amb aquest fòrum hem d’aconseguir que el sector públic i el privat treballem en equip, generar confiança, que teixim sinergies i relacionem tots els àmbits que puguen reactivar l’economia per tal de donar resposta als reptes que afecten la vida de les persones de la comarca”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

Quant a la comissió delegada, que s’ha constituït avui, està integrada pel Consell Comarcal del Baix Ebre, els ajuntaments de Tortosa, Roquetes, l’Aldea i el Perelló, una representació del teixit empresarial (l’Associació d’Empreses d’Ecoturisme al Delta de l’Ebre) i representants de la comunitat educativa (Institut de l’Ebre, Institut Escola Daniel Mangrané i Institut Dertosa).

De fet, els membres d’aquesta comissió ja s’han començat a reunir. “Hem fet unes primeres trobades per tal de fer una diagnosi dels resultats obtinguts a través del pla de reactivació socioeconòmica encarregat pel Consell Comarcal i analitzar l’impacte de la pandèmia de la Covid-19 sobre els sectors socioeconòmics de la comarca”, ha explicat el vicepresident i conseller d’Activació Econòmica del Consell Comarcal del Baix Ebre, Ivan Garcia.

Tots els membres del fòrum ja van signar l’Acord Territorial del Baix Ebre pel desenvolupament social, econòmic i l’ocupació digna, un acord que és obert a tots els agents socioeconòmics de la comarca que poden incorporar-se al fòrum.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 88 = 91

Últimes notícies