HomeEsportsFutbolEl Gandesa B es queda líder en solitari després de sumar els...

El Gandesa B es queda líder en solitari després de sumar els nou punts possibles

El conjunt de la Terra Alta va mostrar-se ferm al seu camp i va aconseguir una treballada victòria davant un Tivenys que arribava a n’aquest partit sense haver cedit ni una sola derrota fins al moment. Dos gols durant els primers quaranta-cinc minuts li van servir als de Sergi Vidal per encaramar-se al lloc més alt del grup, que dona accés a ascendir aquesta temporada, després de sumar els nou punts disputats en les tres primeres jornades de lliga.

Era un compromís que afrontaven amb respecte pel rival, un bloc competitiu que porta diverses temporades a la categoria i que ha reforçat molt bé el grup de cara a aspirar a quelcom més aquesta campanya. De fet, durant els primers compassos van exercir una forta pressió sobre la sortida de pilota de la reraguarda local que ofegava les idees dels de Vidal, que van saber trencar amb un joc ordenat que els va permetre obrir el marcador aviat mitjançant Gerard Ferré que obria la llauna. Lògicament el gol donava més confiança i tranquil·litat als gandesans, que van saber controlar un duel que es desenvolupava al centre del terreny de joc, sense arribades clares a ambdues àrees. Al límit del descans, una escapada de Roger Aubà li permetia a l’equip de la capital de la Terra Alta ampliar l’avantatge i situar-se amb un còmode 2-0 quan restaven quatre minuts per a enfilar el camí dels vestidors.

A la represa, va ser un voler i no poder del conjunt d’Ignasi Mauri que malgrat tot va disposar d’una ocasió claríssima en què la pilota s’estavellava al pal del porteria defensada per Miquel Boira. No obstant, el domini territorial va continuar sent gandesà tot i no trobar la definició necessària per unflar més el marcador, davant el bon posicionament defensiu dels verd-i-negres que buscaven sortir a la contra amb desplçaments en llarg, i així va arribar la jugada que s’estavellava al ferro i que podia haver donat íntriga als minuts finals.

El proper rival dels gandesans serà el filial de l’Ametlla de Mar que entrena el tortosí Jordi Subirats ‘To’ que va aconseguir la primera victòria de la temporada aquesta setmana al camp de la Unió davant l’Aldeana B (2-3) i que ja va ser capaç d’esgarrapar un empat en terreny del Pinell en la jornada inaugural del campionat (2-2). Per la seva banda, el Tivenys mirarà de refer-se de la primera ensopegada d’enguany davant un la Galera que està acusant el retorn a la competició i tan sols ha pogut sumar un punt en l’estrena de la lliga davant l’Ebre Escola Esportiva (1-1).