HomeEsportsFutbolEl Gandesa B s'imposa clarament a la Cava B i es retroba...

El Gandesa B s’imposa clarament a la Cava B i es retroba amb la victòria (1-3)

Sala de premsa:

El coordinador del futbol de la Cava, Àlex Ventura, que ha agafat al filial després que Eulogio Giner va comunicar durant la setmana passada que no pot continuar amb l’equip, reconeixia que “el Gandesa s’ha mostrat com un equip molt intens i ha aconseguit una victòria merescuda i inclús curta per les ocasions que ens han generat. La nostra poca contundència defensiva durant el primer temps ens ha passat factura. Al segon temps no hem sabut contrarrestar el domini territorial d’ells que han tingut el control i han administrat el temps del partit, sense massa ocasions de gol, però nosaltres no n’hem tingut tampoc per a intentar entrar a la disputa dels punts” destacava Ventura que afegia que “penso que el Gandesa és un clar aspirant a l’ascens, perquè la sensació que m’han donat avui ha estat molt positiva amb un bloc molt preparat i amb les idees molt clares” apuntava el nou entrenador blanc-i-blau.

L’entrenador gandesà Sergi Vidal, es mostrava content per la reacció del seu equip:

La crònica:

El Gandesa B es va retrobar amb la victòria, el segon desplaçament consecutiu, després de caure derrotat per primer cop a la lliga la setmana passada en la visita a l’Ametlla de Mar. Els de Sergi Vidal es van mostrar molt superiors i inclús van perdonar clares situacions per a establir un marcador més ampli.

El gandesà Pau Boira gaudia de dos clares oportunitats durant els primers compassos de partit, fins a trencar la igualtat al marcador quan al sis minuts després d’una doble rematada acabava amb la pilota al fons de la xarxa de la porteria local. La rèplica local la donaven amb una rematada que s’estavellaria al pal quan portaven 16 minuts de joc. Tot i això, el partit seguia sent clarament dominat pels terraltins que prop de la mitja hora de joc aconseguien el segon gol en una bona acció personal de Pau Boira (27′), després de robar l’esfèric sobre la sortida del darrere i li permetia encara al porter superant-lo per baix les cames. Amb el resultat encaminat Gerard Ferré, de nou un actiu Pau Boira i Guillem Aubanell gaudien de tres oportunitats de fer pujar el 0-3, però per contra una passada a l’espai li permetia a Agustí plantar-se sol contra Miki Boira amb una rematada creuada (32′). No obstant, el domini territorial gandesà era evident i abans del descans, Ramón Luz que ja havia donat un avís previ en una arribada a l’àrea local, aprofitava la sortida d’un córner per fer pujar l’1-3 al marcador a dos minuts de marxar als vestidors.

Amb aquest clar resultat i després del vist durant el primer temps, els segons quaranta-cinc minuts ja no tindrien història, amb un Gandesa que es dedicaria a controlar el joc i a tenir la possessió de la pilota, amb moltes aproximacions a l’àrea rival però sense ocasions clares.

La propera jornada:

Els de la capital de la Terra Alta es desplaçaran de nou, en la tercera jornada que jugaran fora de casa, en un partit que marcarà la sisena jornada amb l’enfrontament entre dos candidats a l’ascens al Pou Nou davant el Masdenverge, actual colíder del grup. Serà dissabte a partir de les 16 hores de la tarde en un partit, que tot i ser a l’inici de la temporada, pot marcar el futur dels dos conjunts. Per la seva banda, la Cava B buscarà el seu primer triomf a la lliga davant un altre aspirant a la part alta del grup, el Tivenys, dissabte a partir de les 17 hores de la tarde.