HomeSocietatEl Govern aprova els ajuts del Programa de rehabilitació d’edificis d’habitatges per...

El Govern aprova els ajuts del Programa de rehabilitació d’edificis d’habitatges per fomentar l’arrelament en entorns rurals de Catalunya

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha aprovat les bases reguladores per a la concessió, en règim de concurrència pública no competitiva, de les subvencions del Programa de rehabilitació d’edificis d’habitatges i habitatges individuals de titularitat privada, per fomentar l’arrelament en entorns rurals de Catalunya.

Aquests ajuts volen atreure i fixar població en aquests entorns mitjançant actuacions destinades a revertir el procés de despoblament que afecta el territori i donar, alhora, resposta a la demanda d’habitatge assequible als nuclis de població més petits.

Amb aquestes actuacions es vol evitar, per una banda, la pèrdua de població al món rural, i per l’altra, incentivar la realització de projectes i actuacions singulars que estimulin i reforcin l’accés a l’habitatge en les diferents modalitats de tinença. Així, es considera d’interès públic, econòmic i social, promoure la conservació del patrimoni i la millora estructural i energètica d’edificis d’habitatges i habitatges individuals als entorns rurals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 58 = 59

Últimes notícies