HomeSense categoriaEl Govern obre dijous el termini per optar als ajuts de 8,6...

El Govern obre dijous el termini per optar als ajuts de 8,6 MEUR per a entitats organitzadores de competicions

TERRES DE L’EBRE // El Consell Català de l’Esport obre este dijous el termini per optar a la convocatòria d’ajuts extraordinaris per valor de 8,6 MEUR destinats a entitats organitzadores de competicions afectades per les restriccions per la covid-19. Els ajuts volen pal·liar els efectes de l’ajornament o la suspensió de les proves oficials d’àmbit català a nivell federat (excloses les professionals) i escolar. S’hi podran acollir les federacions esportives, les unions esportives de clubs i els consells esportius que consten al Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat. L’ajut consisteix en una aportació única per sol·licitant, en funció del nombre de llicències esportives informades en el Pla d’Actuació presentat al Consell Català el 2020.

El procediment de concessió és de concurrència competitiva. Els ajuts de les entitats es poden reduir si l’import total dels mateixos supera la disponibilitat pressupostària assignada. L’import d’aquesta possible reducció es farà restant a cada un dels ajuts assignats inicialment la part proporcional que li corresponga del prorrateig de l’escreix entre tots ells.

Les sol·licituds es podran presentar telemàticament fins al 24 de març a les 23.59 hores.

Esta convocatòria de 8,6 MEUR se suma a la línia d’ajuts de 15 MEUR de la convocatòria ja tancada que el Consell Català de l’Esport va posar a disposició de les entitats gestores de les instal·lacions esportives.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

19 + = 26

Últimes notícies