HomeEconomiaEl Grup Bon Preu tanca l’exercici 2023 amb una facturació de...

El Grup Bon Preu tanca l’exercici 2023 amb una facturació de 2.259 milions d’euros

El Grup Bon Preu ha tancat l’exercici 2023 amb una facturació de 2.259 milions d’euros, el que suposa un creixement d’un 8,8% respecte l’exercici 2022.

El Grup ha invertit 145 milions d’euros, un 33% més que l’exercici anterior, en sis obertures de dos nous establiments a Barcelona, Lleida, Sitges, Sabadell i Tona; tres reformes completes a Tremp, Piera i Sant Celoni i dues noves benzineres a Viladecavalls i Sarrià de Ter; així com en alguns projectes estratègics, com l’ampliació de la cobertura del servei BonpreuEsclat Online, que ja arriba a cinc milions d’habitants o la comercialitzadora d’electricitat BonpreuEsclat Energia que ha experimentat també un important creixement.
La inversió acumulada del Grup, en els darrers deu anys supera la xifra de 1.150 milions d’euros, consolidant-se com una de les empreses catalanes capdavantera en inversió en el territori.

Per sisena vegada consecutiva, i d’entre 38 operadors estatals d’alimentació, els clients de l’OCU han reconegut els supermercats Bonpreu i Esclat com els més ben valorats. Els preus i promocions, els productes frescos i els productes marca bonpreu són els aspectes millor valorats pels consumidors.

Foto: Cedida

Sobre el Grup Bon Preu

El Grup Bon Preu és una empresa catalana referent en el sector de l’alimentació, compromesa amb les persones i el territori. Té com a Missió ser eficient per generar riquesa per a la societat, les persones i l’empresa, amb criteris ètics i amb responsabilitat social envers el territori. I vol ser un referent en els productes i serveis que ofereix, adaptant-se a les necessitats dels seus conciutadans, de forma competitiva i rendible.
La seva activitat principal es desenvolupa en el mercat català, anhelant oferir la màxima qualitat en productes frescos i de proximitat i garantir la competitivitat en preus.

Actualment, el Grup Bon Preu compta amb 136 supermercats Bonpreu; 57 supermercats Esclat i 14 minimercats. A través de BonpreuEsclat Online dona servei a més de 5 milions de persones amb servei a domicili i 26 centres de recollida. Disposa de 60 benzineres EsclatOil, 400 places de càrrega per a vehicles elèctrics, i amb BonpreuEsclat Energia abasteix d’electricitat tot el país.

Enguany, ha continuat impulsant la seva política de descarbonització i ha invertit més de 10M€ en la instal·lació de carregadors elèctrics per a vehicles i en plaques fotovoltaiques pel seu autoconsum.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

53 + = 55

Últimes notícies