HomeSocietatEl Grup Mora aferma el seu compromís social a Terres de l’Ebre...

El Grup Mora aferma el seu compromís social a Terres de l’Ebre col·laborant amb el projecte Emma

TORTOSA // Grup Mora, amb 10 botigues arreu del territori –Tortosa, Amposta i Vinaròs–, va voler sumar-se al projecte Emma i no va dubtar a trobar la manera de fer-ho. Els collarets solidaris tenen diversos dissenys i es venen a un preu de 5 €, import que es donarà íntegrament al projecte Emma.

La nostra voluntat és la de col·laborar a fer la màxima difusió del projecte Emma per les Terres de l’Ebre i més enllà. Les nostres botigues seran un punt des d’on donarem a conèixer la gran tasca que s’està fent a casa nostra en investigació en càncer de mama. Volem sensibilitzar el màxim de persones i fer que col·laborin amb el projecte. Estem segurs que gràcies a aquests collarets seran moltes les persones que hi col·laboraran, i entre tots farem possible que aquesta investigació tiri endavant i ajudi a millorar la qualitat de vida de les pacients de càncer de mama”, declaren Gemma i Jordi Mora, propietaris del Grup Mora.

Grup Mora. Mora Botigues de Moda SL és una empresa de titularitat 100% familiar. El grup neix a l’octubre de 1982, encara que els orígens daten de l’any 1923, quan els avis de l’actual president, José Luis Mora, van fundar la primera botiga Mora.

L’empresa va començar amb una botiga de Moda Jove l’any 1982 al número 8 del carrer Sant Blai, en un petit local de 25 m2, que va ser un autèntic èxit i una petita revolució de la moda a Tortosa.

Actualment el Grup Mora Botigues de Moda el formen 10 botigues, de les quals hi ha set a Tortosa: Mora, Only, Jack&Jones, Minipreus, Premium, OVS i Enllaç i Festa; dues a la ciutat d’Amposta, Mora i Minipreus, i una altra botiga Minipreus a Vinaròs. Així, amb una superfície comercial total de més de 2.000 m2 i un equip humà de més de 30 col·laboradors, el Grup esdevé un referent de la moda a les Terres de l’Ebre.

El projecte Emmaés una iniciativa de la Fundació Doctor Ferran per reforçar la investigació biomèdica en el càncer de mama a l’ICS Terres de l’Ebre. Va començar la seva campanya de presentació al mes de gener, topant-se de ple amb la covid-19, cosa que va obligar a aturar-la. Tot i això, han continuat sorgint nombroses iniciatives de suport a l’Emma, i una d’aquestes és la del Grup Mora.

El grup d’investigació en Patologia Oncològica i Bioinformàtica de Terres de l’Ebre, amb seu a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, fa més de 15 anys que investiga el càncer de mama. Actualment treballa per a conèixer els mecanismes que, a través dels ganglis de l’aixella, propaguen el càncer de mama a la resta dels cos.

El projecte Emma és essencial per continuar desenvolupant la recerca que permeti entendre el comportament d’aquests ganglis i la seva implicació en la disseminació de la malaltia i l’afectació en la supervivència de les pacients.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

38 + = 43

Últimes notícies