HomeEsportsEl HC Ampolla supera al Martorell B i és nou líder de...

El HC Ampolla supera al Martorell B i és nou líder de 2a catalana d’handbol femení

HC l’Ampolla i CH Martorell B, els dos equips que fins ara havien guanyat totes les confrontacions disputades, van oferir un emocionant duel en el pavelló municipal de l’Ampolla.

El Martorell “B” es presentava amb algunes jugadores del primer equip que juga a lliga catalana, però això no ha impedit que les noies de Javi Garcia s’endugueren una merescuda i treballada victòria, la quarta sense cap derrota, davant el rival que més complicacions li ha plantejat fins ara.

Va ser un partit intens, emocionant i amb molts gols per ambdues parts, on el CH Ampolla va portar sempre la iniciativa al marcador.

La primera part va ser molt igualada, amb bastant d’encert per part dels dos equips en els llançaments, tal com indica el marcador, 19 a 19.

A la segona part, les jugadores locals van intentar tancar el partit com més aviat millor i al minut 15 ja portaven una avantatja de 4 gols 30 a 26, que van mantenir fins al final amb el resultat de 37 a 33.

Cal destacar a les màximes realitzadores Andrea Garcia i Judit Tortajada amb 9 gols cadascuna, i la segona part de la portera Ana Belén, que tot i els 33 gols encaixats, va realitzar intervencions de gran mèrit amb 11 aturades, en moments claus del partit.

HC AMPOLLA: Ana B. López (19 aturades), Lidia Zaragoza, Andrea Haro (5), Yaiza Ferré  (3), Fani Caballé, Sandra Pallarés, Cristina Tortajada (2), Júlia Calduch (6), Olimpia Colomines, Aina Zaragoza (2), Mar Mauri, Judit Tortajada (9), Andrea Garcia (9), Emma Vicente (1), Mònica Martí, Patri Cao.

La pròxima jornada jugaran el diumenge a les 11:30 a la pista del CEH Vendrell.