HomeEsportsEl Joventut Almassora de la deltebrenca Fátima Fabra i l'ampostina Anna Lizarraga,...

El Joventut Almassora de la deltebrenca Fátima Fabra i l’ampostina Anna Lizarraga, ascendeixen a la lliga Reto Iberdrola

DELTEBRE/AMPOSTA // La deltebrenca Fátima Fabra i l’ampostina Anna Lizarraga, són jugadores de la lliga ‘Reto Iberdrola’ des d’aquest migdia després de superar al Betis B per 1-0 en la primera final de les quatre que es disputen als camps de la Ciutat del Futbol a Madrid. La resta d’equips que jugaràn la lliga de plata del futbol estatal la temporada vinent sortiran dels enfrontaments: Añorga-Aldaia; Monte-Espanyol B i La Solana-Unión Vieira.

Els play-off d’ascens a la ‘Reto Iberdrola’ van començar amb força a la Ciutat de Futbol de las Rozas. Joventut Almassora i Real Betis B es trobaven en la matinal del dissabte i el partit no va donar treva ni minuts de cortesia. Ja en el minut 13 va arribar el primer gol, obra de Nerea Sánchez, després de reblar un tir al pal contra la meta del Betis. A partir d’aquí, es va lluitar en el centre del camp. Les transicions bètiques eren ràpides i passada la mitja hora les atacants van estavellar una rematada en el pal de Fátima Fabra.

Després del descans, la tensió va anar pujant conforme passaven els minuts, sense ocasions clares però amb el Reial Betis estrenyent en el centre del camp. No obstant això, les jugadores del Joventut Almassora, ben situades sobre el verd, sortien amb rapidesa i rondaven la fiqui rival amb més claredat.

En els últims minuts el partit es va obrir i les transicions ràpides van generar acostaments a totes dues porteries, però les de Castelló van aguantar el resultat i ja són equip de ‘Reto Iberdrola’.

Les dos jugadores ebrenques han jugat titulars aquest partit, mantenint la seua porteria a zero Fàtima i estant substituïda al minut 70 de partit l’ampostina Lizarraga.