HomeEsportsFutbolEl jugador ampostí Arnau Solà debuta amb la selecció espanyola sub-19 de...

El jugador ampostí Arnau Solà debuta amb la selecció espanyola sub-19 de futbol amb derrota davant Israel

Arnau Solà s’ha estrenat com a futbolista internacional amb la selecció espanyola sub-19, disputant el partit amistós davant el combinat d’Israel, al camp de l’Alcoià.

El jugador esquerrà ampostí de divuit anys, que aquesta temporada està sent fix en l’onze titular del Barça B dirigit per Sergi Barjoan, va entrar al terreny de joc al minut 70, substituint al jugador de l’At. de Bilbao, Nico Serrano.

Arnau va entrar en la llista de convocats de la selecció espanyola que es troba concentrada a Alacant, preparant la fase de classificació del Campionat d’Europa que es disputarà a Luxemburg.

A Alcoi es van trobar amb un rival molt complicat. La selecció d’Israel va començar amb un joc molt intens, i es va avançar al marcador al minut 10, amb un gol d’Stav Lemkin, A partir d’aquest moment l’equip espanyol va anar a remolc, intentant sense èxit trobar espais davant una defensa molt consistent.

A la segona part l’equip dirigit per Santi Dénia va buscar l’empat, comptant amb l’ocasió més clara en un penal que Nico Serrano no va aconseguir transformar. La dinàmica del joc no va variar, amb Israel tancat i ferm en defensa, aconseguint mantenir la mínima, però valuosa renda que tenien a favor seu.

La selecció espanyola tindrà la revenja aquest dijous 28 d’octubre a les 12:00, en un partit que es disputarà a Alzira on s’enfrontarà de nou a Israel.