HomeEconomiaL'Ajuntament de la Ràpita adjudica el projecte per reformar l'edifici de la...

L’Ajuntament de la Ràpita adjudica el projecte per reformar l’edifici de la Duana en el nou centre d’economia blava

L’Ajuntament de la Ràpita adjudica el projecte per reformar l’antic edifici de la Duana en el nou centre d’economia blava de les Terres de l’Ebre a Gilabert Miró S.A. per un import total de 450.000 €.

La creació del centre d’economia blava a la Ràpita suposarà l’existència d’un centre de referència per impulsar els nous models de negoci basats en esta economia a les Terres de l’Ebre.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, assegura que “este edifici emblemàtic i simbòlic del centre de la Ràpita acabarà convertint-se en un punt de referència de dinamització econòmica del nostre municipi i del nostre territori”.

Caparrós, argumenta que “es tracta d’un centre que desenvoluparà polítiques econòmiques envers l’economia blava que ajudaran a dinamitzar sectors econòmics del nostre poble i que encaixen amb l’objectiu de l’estratègia marítima del Govern de Catalunya i que per tant, posicionen la Ràpita com un dels objectius principals de desenvolupament econòmic del nostre país”.

Des del consistori es pretén adequar l’edifici en un espai d’empreses emergents perquè puguen dinamitzar el seu teixit productiu, potenciant, al mateix temps, les sinergies dels agents emprenedors de la zona, per tal d’impulsar i promocionar les activitats de recerca, desenvolupament i innovació que lideren.

La creació del centre d’economia blava és una de les set operacions del projecte d’especialització i competitivitat territorial Ebre Bioterritori.

El PECT Ebre Bioterritori, coordinat pel Consell Comarcal del Baix Ebre, s’engega per potenciar models de negoci sostenibles a l’Ebre, enguany amb una inversió global que ascendeix a 3,1 milions d’euros.

Cadascuna de les operacions està cofinançada en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 32 = 40

Últimes notícies