HomeEsportsFutbolL'Aldeana sentència per la via ràpida davant la Sénia amb tres gols...

L’Aldeana sentència per la via ràpida davant la Sénia amb tres gols abans del descans (3-0)

Un inici de partit rodó per a la UE Aldeana li va permetre al conjunt dirigit per Ferran Simó de retrobar-se amb la victòria davant l’afició i seguir immersos en una dinàmica molt positiva que els va fer acabar la jornada tornant a estar dintre les tres primeres places que donen lloc a la promoció d’ascens a 1a catalana, després de resoldre el duel davant la Sénia al descans amb els tres gols que enregistraria el partit.

Thomas va aconseguir un gol matiner (7′) i després el ‘killer’ Nacho aconseguia dos gols més (25′ i 41′) que arrodonien el resultat que ja seria definitiu. A la represa tot i la reacció de la Sénia, les bones intervencions del porter aldeà Sergi Auré i la defensa local s’imposaven davant els intents per a retallar les diferències al marcador que ja no es mouria.

Sala de premsa:

L’entrenador aldeà es mostrava molt satisfet pel partit que havien fet els seus jugadors “la veritat és que hem fet un inici de partit espectacular, a un nivell altíssim tant en situacions amb pilota com sense per a recuperar l’esfèric amb rapidesa i buscar els contracops que han portat de corcoll a la línia defensiva de la Sénia. Crec que han estat trenta-cinc minuts brutals, tinc la sensació com entrenador que poques coses es podien millorar. Ja amb els 3-0, com és lògic i normal, l’equip s’ha relaxat una mica i la Sénia s’ha tirat amunt a la represa i s’han aproximat amb diverses situacions que ens podien haver marcat” reblava Simó “l’equip ha respost bé després d’encaixar la primera derrota a la lliga i seguim en la línia que ens havíem marcat“.

La propera jornada:

Després de sumar dues victòries consecutives l’Aldeana visita dissabte el Poliesportiu Antoni Mateu davant un Móra la Nova que encara no ha guanyat i és coer amb tan sols dos punts. Serà a partir de dos quarts de cinc de la tarde amb arbitratge a càrrec de l’àrbitre tarragoní Alan De la Rocha Trullás assistit a les bandes per Sergio Torre Martínez i Iván Martínez Horta. Per la seva banda la Sénia rebrà dissabte la tarde a partir de les 17 hores al Perelló amb arbitratge de Jaime Fernández López amb Carlos Luque Trujillo i Iker Soro Tocino de jutges assistents, tots tres del comitè tècnic de Tarragona.