HomeEsportsFutbolEl Masdenverge esgarrapa la victòria i segueix colíder de 4a catalana

El Masdenverge esgarrapa la victòria i segueix colíder de 4a catalana

Soferta victòria del Masdenverge en la primera sortida del campionat al municipal de la Vinyeta davant un combatiu filial del Perelló que va plantar cara en tot moment.

Durant la primera part ens vam mostrar superiors al conjunt perellonenc, tot i causar-me una grata impressió amb un bloc molt jove i que ens va plantejar el partit amb notòria intensitat, ben armat defensivament i ens va costar i vam tindre dificultats per a superar la primera línia, sobretot al principi del partit” ens comentava el tècnic masdenvergenc Cristian Torta que afegia que “de mica en mica vam canviar la forma de jugar del nostre equip, passant a fer un futbol més directe i van arribar les ocasions amb tres o quatre arribades bastant clares que no vam poder aprofitar“, sentenciava l’entrenador. “La falta de definició en els darrers metres va ser el que ens va anar complicant el partit a mesura que avançaven els minuts” comentava Torta. Al descans es marxava amb el resultat inamobible.

A la represa, en compte de fer una passa cap endavant el Masdenverge es va tirar enrere, acusant un cert nerviosisme per veure que no havien pogut aprofitar les accions de gol que van generar durant els primers quaranta-cinc minuts de joc. El conjunt local veient aquesta situació es va anar creixent i amb accions a pilota aturada van dur el perill sobre els dominis de Marc Suárez que va haver d’intervenir amb encert per evitar el gol que fes anar de corcoll al seu equip. L’ocasió més clara per fer moure el marcador va vindre en una rematada que els defensors visitants salvaven sobre la mateixa línia de gol. “El nostre ritme de partit va canviar d’una part a l’altra. No erem tant dominadors de la situació i el fet d’estar el partit obert, ens generava dubtes i imprecisions” ens comentava Cristian Torta que indicava que “el gol de Juan Cortés que va venir per banda dreta (67′), on vam fer mal durant la segona part, ens va donar tranquil·litat. Tot i que buscàvem el 0-2 no va arribar i el Perelló va buscar en insistència el gol que pugués salvar com a mínim un punt amb un joc atrevit i directe on vam saber defensar-nos bé“.

Després d’aquest partit el Masdenverge afrontarà el segon desplaçament consecutiu en la visita al municipal del Pinell de Brai, en un duel que es presenta atractiu i on els de la Terra Alta es mantenen invictes després d’un empat a casa davant el filial de l’Ametlla de Mar (2-2) i la golejada d’aquesta setmana al camp de la Cava B (0-4). El partit s’iniciarà a partir de les 17 hores de la tarde de diumenge. Mentre el Perelló B tornarà a jugar a la Vinyeta davant el filial de l’Olímpic ME a partir de les 18 hores de la tarde de dissabte.