HomeEsportsFutbolEl Masdenverge remunta davant el Ginestar, en un partit vibrant (4-2)

El Masdenverge remunta davant el Ginestar, en un partit vibrant (4-2)

Espectacular! Així va ser un partit entre dos equips que van confirmar les seues aspiracions a lluitar per l’ascens, que enguany sembla que estarà més obert que mai. El Masdenverge va poder remuntar un 0-2 advers durant un segona meitat on la superioritat física es va imposar en favor dels del Montsià en un duel que va tenir de tot.

Tití culminant una bona triangulació del conjunt ginestarol en una de les primeres aproximacions a l’àrea local als set minuts, definia amb una rematada ajustada al pal esquerre de la porta defensada per Marc Suárez, guanyant-li l’esquena al defensor arlequinat Edu Roig. Fruit de la inèrcia positiva, la pressió sobre la sortida de la pilota de Tití originava que li robés la cartera a Ismael i assistia per a Cuerpo que afusellava entrant per la dreta de l’àrea als onze minuts. El mateix Cuerpo en una falta lateral tenia l’opció claríssima de fer el tercer, en una rematada de cap que salvava desviant la pilota a córner el porter Marc. Estiraven línies els locals i tenien dos opcions per escurçar les diferències a càrrec de Xavi Tomàs que topava amb l’encert de Nico. Fruit d’una sacada en llarg de porta els visitants van tindre la clara opció per marcar el tercer. Tití guanyava l’acció i sobre la sortida del porter creuava la pilota que al costat del pal li arribava a Valentin que rematava forçat, passejant-se per sobre la línia de gol, desviant la pilota abans que entrés Marc tot i les tímides protestes de que havia traspassat la línia de gol. La rèplica local era més efectiva i els enganxava al partit a falta de deu minuts per al descans. Falta sobre la línia de mitjos que ficaven al cor de l’àrea on Eric guanyava l’acció amb el cap i feia una rematada que superava a Nico. Amb aquest resultat s’arribava al temps de descans.

Poc va tardar en arribar el gol de l’equilibri fruit d’una sortida en tromba dels locals, en una sacada en llarg des de porteria que en l’intent de refús defensiu Àlex Robles superava al seu porter per dalt situant l’empat a dos. Amb el partit igualat de nou, nova oportunitat per als visitants per a tornar-se a avançar quan Cuerpo era objecte de penal. El mateix jugador s’encarregava de fer el llençament a l’esquerra del porter, però li endevinava l’acció i evitava el possible 2-3. No s’ensorrava anímicament el Ginestar i tindria una nova ocasió a la sortida d’un córner que li caia a Marc Terrats sobre el punt de penal però la seua rematada pegava al cos d’un defensor. D’aquesta acció es produïa un rebuitg que acabava arribant a la línia de mitjos on es produïa una agressió mútua segons l’àrbitre, que deixava a tots dos equips amb 10 jugadors amb les expulsions de Xuxes pels locals i Tití pels visitants (63′). Un cop représ el joc, en la falta penjada a l’àrea el cop de cap d’Àlex Curto s’estavellava al pal. S’acostava amb perill l’equip de Cristian Torta que va gaudir en una nova falta lateral d’una rematada a boca de canó de Pau Tomàs que desviava miraculosament Nico. Rondaven el gol que els avancés al marcador i capgirés la situació. El tercer avís va tornar a arribar de les botes de Pau Tomàs qui controlava l’esfèric sobre la línia de la frontal i connectava una volea que s’estavellava al ferro de nou. Preludi del 3-2 ja que del rebot al pal es generava una nova centrada a l’àrea des de la part esquerra que després d’un rebuitg en curt quedava morta per a Juan Cortés afusellés al fons de la xarxa (73′). Havien fet el més difícil però no es quedava aquí la reacció dels del Montsià qui veien com a la sortida d’un córner des de la dreta, la centrada al cor de l’àrea era aprofitada per Àlex Curto que convertia amb el 4-2 (81′). El tram final es convertia en un anar i vindre constant a les àrees, tenint la possibilitat d’escurçar diferències els visitants quan una pilota morta al segon pal era rematada als núvols per Adrià Vizcarri quan tot ho tenia a favor per marcar. Encara hi hauria temps per veure la segona expulsió local quan l’autor del quart gol Àlex Curto desplaçava la pilota en assenyalar-se-li fora de joc, tenint una amonestació, i va veure el camí de vestidors abans de temps. Tot i així, ja no quedava temps per a més.

Sala de premsa:

El tècnic local Cristian Torta valorava la remuntada del seu equip “nosaltres no vam sortir bé. Vam estar massa separats i molt imprecisos fins al descans i ens vam veure desbordats pel joc del Ginestar que va estar molt bé i ens va perdonar la vida en dos o tres situacions més de perill clar. Vam estar molt fora del partit durant gairebé els primers trenta-cinc minuts de la confrontació. Arran d’una falta lateral vam poder capgirar la situació al tram final del primer temps. Un gol que ens donava confiança i amb el que vam sortir amb una altra mentalitat al segon temps fruït d’un retoc tàctic que vam introduïr als vestidors i vam sortir a mossegar. Tot i això, un penal que ens van xiular que per sort el nostre porter va endevinar l’acció i el va aturar. A partir d’aquí i els dos gols nostres que van culminar la remuntada ens donaven un triomf treballat davant un gran rival que ens va posar les coses difícils” sentenciava Torta.

Lluís Zas del Ginestar argumentava que “va ser una llàstima. Hem fet un gran partit i no hem tingut el premi merescut. Podíem haver marxat al descans amb un 1-4 clar per les ocasions generades i hem deixat vius al conjunt local que a la represa ens han superat. Nosaltres no hem pogut aprofitar un penal que ens hagués pogut tornar a donar avantatge, però aprofitant que som un equip molt jove el Masdenverge ens ha superat i a partir de la doble expulsió pràcticament s’ha acabat el partit. No obstant hem seguit lluitant i hem donat sempre la cara en un partit molt disputat” reblava Zas.

La propera jornada:

El Masdenverge, qui després de l’empat al camp del Pinell (1-1) als darrers minuts, va perdre els primers punts de la temporada, però no obstant li ha permés situar-se nou líder de la categoria, es desplaça dissabte la tarde al municipal de la Unió davant el filial de l’Aldeana, equip que encara no ha puntuat a la lliga. Serà a partir de les 17 hores de la tarde amb arbitratge del col·legiat ebrenc Didac Crespo. Per la seva part, el Ginestar rep al seu camp al filial de l’Olímpic en un dels derbis comarcals de la cinquena jornada a partir de les 17 hores, en el partit que tancarà la jornada en un duel xiulat per l’àrbitre del comitè tècnic de les Terres de l’Ebre, Karim Ouhmou.