HomeEconomiaEncara hi ha temps per a obtenir bons de 20 euros per...

Encara hi ha temps per a obtenir bons de 20 euros per persona i gastar-se’ls al comerç tortosí

La iniciativa dels Bons Tortosa, impulsada per l’Ajuntament i que compta amb el suport logístic de la Cambra de Comerç i la participació de la Federació Comercial, de Serveis i Hostaleria Tortosa Més, és una de les accions més innovadores fins al moment per a reactivar l’activitat econòmica local.

L’Ajuntament de Tortosa ha destinat 400.000 euros en vals, que qualsevol persona pot aconseguir per a obtenir un descompte de fins a 20 euros i bescanviar en botigues, bars, restaurants, perruqueries, locals de roba o electrodomèstic, farmàcies, floristeries, agències de viatges i molts altres serveis locals adherits a la campanya. L’acció de l’Ajuntament generarà un impacte econòmic de més d’1,2 milions d’euros al municipi. Ara mateix són ja més de 270 els establiments adherits on, tots aquells que tinguen els bons, poden anar a fer el bescanvi.

Cada persona pot obtenir fins a 4 bons, fet que permet beneficiar-se d’un descompte total de 20 euros. Es pot fer servir un val, amb un descompte de 5 euros, per cada 15 euros de compra efectuada. Per tant, es poden utilitzar d’un en un en diferents compres, o bé agrupar-los en funció de l’import final: 1 bo, per a una compra mínima de 15 euros; 2 bons, per a una compra mínima de 30 euros; 3 bons, per a una compra mínima de 45 euros, o els 4 bons, per a una compra mínima de 60 euros.

Els bons s’han de fer servir durant els 15 dies següents a la data d’obtenció i, en cas que no s’utilitzen, podran tornar a ser posats novament a disposició de la ciutadania.
Com explica Jordi, un cambrer d’un restaurant del centre de Tortosa, són moltes les persones que pregunten abans de fer la comanda si hi estem adherits o no, “hem notat com tenim clients que venen al restaurant per primera vegada gràcies a la possibilitat de tenir un descompte en els seus menús, i clients habituals que també estan aprofitant esta iniciativa”.

Com també comenta Jordi, la facilitat de poder tenir els bons descarregats al telèfon, amb la comoditat de poder tenir els bons descarregats al telèfon amb el codi QR i l’aplicació que tenen els establiments, fa que l’operació siga molt senzilla: “i també venen alguns clients més adults, que segurament tenen una cultura més analògica, i porten els bons impresos en paper, cosa que fa possible igualment l’operació de descompte”.

Dels bons bescanviables, se’n pot gaudir fins al 31 d’octubre del 2021. Són personals i intransferibles, i hi tenen accés les persones que ho desitgen. Per a Ramon, propietari d’una botiga de regals, l’experiència està resultant molt positiva, “perquè la gent s’anima a comprar alguns detalls que potser sense el descompte no compraria. I els comerços estem encantats amb una fórmula que és bona per a tots”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

46 + = 54

Últimes notícies