HomeSense categoriaEl Museu de la Mar de l’Ebre fa una visita teatralitzada basada...

El Museu de la Mar de l’Ebre fa una visita teatralitzada basada en pescadors i pirates

El Museu de la Mar de l’Ebre ha encetat una nova visita teatral per a descobrir la història de la costa ebrenca des dels temps dels romans fins a l’actualitat i com ha estat nexe d’unió de les diverses cultures mediterrànies.

Es tracta de l’activitat Entre pirates i pescadors, pensada per a totes les edats en la qual els més grans poden descobrir aspectes pròpiament històrics de la Mar de l’Ebre, mentre que els més menuts s’entretenen per les aparicions d’uns personatges, a cavall de la realitat i la ficció, que desperten el seu interès per esta proposta pedagògica. Un pirata, interpretat per l’actor Jesús Pescador, és el personatge que actua com a fil conductor del relat, en el qual intervenen també altres tres personatges: un guia accidental, un romà i un pelegrí.

La nova ruta, Entre pirates i pescadors, s’oferix amb periodicitat quinzenal els dissabtes a les 17.30 hores i es podrà veure fins a mitjans de juny. La ruta té un cost de 5 euros entrada general, preu que inclou l’entrada al museu, i gratuït per als menors de 7 anys. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 61 = 67

Últimes notícies