HomeCulturaEl Museu de la Mar de l’Ebre organitza diverses activitats per celebrar...

El Museu de la Mar de l’Ebre organitza diverses activitats per celebrar el Dia Internacional dels Museus

El Museu de la Mar de l’Ebre programa diverses activitats al voltant de l’exposició temporal ‘La Sirga de la Vida’ per celebrar el Dia Internacional dels Museus. Enguany, la diada es commemora sota el lema ‘El poder dels museus’ i les activitats tindran lloc del 18 al 23 de maig.

El 22 de maig al voltant de les 11 hores, hi haurà una jornada de portes obertes en l’horari habitual d’obertura. El personal de la Biblioteca Municipal Sebastià Juan Arbó organitzarà un espai de lectura i imaginació amb llibres infantils sobre l’Odissea, personatges, herois, monstres mitològics i altres llegendes. Al mateix temps, es duran a terme activitats infantils relacionades amb l’Odissea: diverses manualitats, una pel·lícula i la visita guiada a l’exposició; adreçat a infants de 8 a 12 anys.

Una altra activitat programada és ‘Troba el cavall d’Odisseu’. Esta es durà a terme del 18 al 22 de maig i s’adreça a infants menors de 12 anys. Els infants hauran de trobar el cavall que ha perdut Odisseu per les sales del museu si es volen emportar un petit regal. A més, el 23 de maig a les 9 hores, el museu acollirà la visita comentada de l’exposició ‘La Sirga de la Vida’, a càrrec de l’autor Damià Montes. Les persones que assistisquen podran debatre sobre l’Odissea, l’actualitat dels seus temes i el sentit filosòfic de l’obra.

La regidora de Cultura, Èrika Ferraté, argumenta que “el programa del Dia Internacional dels Museus ens permet donar a conèixer el Museu de la Mar de l’Ebre i, enguany, tenim l’oportunitat d’apropar a diferents públics l’exposició de Damià Montes basada en l’Odissea d’Homer”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 55 = 56

Últimes notícies