HomeCulturaEl Museu Terracota acull l’exposició de pintura i poesia “Arte que cura...

El Museu Terracota acull l’exposició de pintura i poesia “Arte que cura el alma”

La Sala d’exposicions temporals de Terracota del Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera, acollirà del 12 març al 24 d’abril, l’exposició Arte que cura el alma“, de Manuela Chamorro i de Blanca Jovaní i María Espada.

Chamorro ha realitzat exposicions de caràcter individual i col·lectives arreu del País Valencià i de les Terres de l’Ebre. Ara, presentara la seua obra acompanyada de la poesia de Blanca Jovaní i María Espada.

A través de la seua obra abstracta i plena d’explosions de colors, esquitxos de vida i fantasia que inunden totes les composicions, i utilitzant materials per no malbaratar recursos. Les seues obres, sorgeix d’un element figuratiu que dona algun indici d’allò que ens vol transmetre i que cadascú interpretarà a la seua manera.

D’altra banda, els poemes de Jovaní i Espada enriquiran la pintura de Chamorro i ajudaran a gaudir les diferents disciplines de l’art amb una sola exposició.

L’acte d’inauguració de l’exposició tindrà lloc, dissabte 12 de març, al voltant de les 19.00 h, i anirà acompanyat d’un recital de poesia a càrrec de Blanca Jovaní i María Espada

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies