HomeEconomiaEl Partit Demòcrata pacta deu esmenes pel Camp de Tarragona en la...

El Partit Demòcrata pacta deu esmenes pel Camp de Tarragona en la negociació dels Pressupostos Generals de l’Estat

El Partit Demòcrata votarà a favor dels Pressupostos Generals de l’Estat ja que s’hi ha inclòs algunes de les propostes presentades pel portaveu, Ferran Bel.

El diputat ha recordat que “tot i que els pressupostos ja comptaven amb el suport necessari per a tirar endavant, el Partit Demòcrata hi hem volgut negociar millores per a Catalunya i el Camp de Tarragona”. “No hi són totes les que voldríem, però es tracta de noves inversions per al territori”, ha afegit Bel.

Els Pressupostos contemplaran millores en les infraestructures, amb 500.000 € per al passeig de Ronda de Salou i 500.000 € per al passeig marítim de Vila-Seca, a més de 100.000 € per al projecte de remodelació de l’estació ferroviària, també a Vila-Seca.

A més, també s’hi contemplen 150.000 € per als estudis pendents del projecte executiu de l’estació de Bellissens a Reus, llargament reivindicada per l’ajuntament i el seu alcalde i 200.000 € per a la instal·lació de barreres sòniques i d’aïllament acústic a l’Avinguda Saragossa i Carrer Lleó XIII de Reus.

Les esmenes del PDeCAT també contemplen 100.000 € per a l’estudi del projecte d’accés a l’AP-2 al seu pas per Vimbodí i Poblet.

En l’àmbit de la Cultura també s’inclou una partida de 150.000 € per a l’Ajuntament d’Albinyana, per a l’adquisició i condicionament d’una cova amb pintures rupestres i també, un any més, una aportació de 400.000 € per al Monestir de Poblet, així com 50.000 € per la fundació Bona Nit, que desenvolupa una gran tasca social a la ciutat de Tarragona.

Finalment, en una esmena conjunta en altres grups i instada per la Cambra de Comerç de Reus, per a dotar en 1.000.000 € estudi del desdoblament de l’N-420 entre Alcanyís i Reus.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 9 = 13

Últimes notícies