HomeSocietatEl Pla de Reactivació Socioeconòmica de la Ribera d'Ebre s'obre a la...

El Pla de Reactivació Socioeconòmica de la Ribera d’Ebre s’obre a la ciutadania

RIBERA D’EBRE // El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha celebrat una sessió participativa del Pla de Reactivació Socioeconòmica. Una cinquantena de persones s’han connectat a la trobada telemàtica per escoltar les primeres conclusions del pla de diagnosi. Així han han pogut conèixer i valorar les propostes que fins ara s’han posat sobre la taula, amb l’estudi dels punts crítics, les oportunitats que planteja el desenvolupament del territori (diversificació econòmica, reindustrialització, digitalització, transició energètica, equilibri territorial, protecció dels espais naturals, etc).

Volem agraïr la participació dels ciutadans de tota la comarca en un procés tan important com aquest, perquè el Pla de Reactivació Socioeconòmica no és un pla del Consell, sinó un pla de tota la comarca. I el document final ha de ser el resultat de l’aportació de tota la ciutadania, de l’administració, de les empreses, l’agricultura, de les universitats i els centres de recerca. Amb tots ells volem que la Ribera sigui una comarca d’oportunitats“, ha manifestat la presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim. Els ciutadans que no van poder assistir la sessió telemàtica poden respondre aquesta enquesta, per tal que les seves aportacions puguin formar part del Pla: https://forms.office.com/r/16inpP3kkS

La sessió participativa s’ha convocat un cop completada la fase de diagnosi del Pla, en el qual hi han participat agents dels sectors socioeconòmics més representatius de la comarca, a través d’entrevistes i grups de treball. Ara, la posada en marxa del procés participatiu vol obrir el Pla de Reactivació Socioeconòmica a la ciutadania en general i als agents socioeconòmics que encara no hi han pogut participar. Així, amb totes les aportacions es definiran els reptes i les oportunitats que planteja el desenvolupament econòmic i l’ocupació i quines actuacions cal emprendre per tal de donar-hi suport. Aquesta fase participativa donarà tret de sortida a la següent fase prospectiva del Pla.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + = 8

Últimes notícies