HomeSocietatEl Pla Local de l’Habitatge d'Amposta obre una enquesta per conèixer les...

El Pla Local de l’Habitatge d’Amposta obre una enquesta per conèixer les necessitats i problemàtiques de la ciutadania

Definir les polítiques públiques en matèria d’habitatge per als propers sis anys. Aquest és el principal objectiu del Pla Local de l’Habitatge que actualment està redactant l’Ajuntament d’Amposta amb l’empresa Celobert, cooperativa d’arquitectura, enginyeria i urbanisme. Durant la primera fase, actualment en marxa, s’està fent un anàlisi de la situació de l’habitatge al municipi amb la participació dels equips tècnics municipals, les entitats i agents que treballen en l’habitatge a Amposta.

Aquest mes de novembre, aquesta fase, s’obre a la ciutadania en general amb una enquesta per conèixer què n’opina el veïnat d’Amposta en referència a les problemàtiques relacionades amb l’habitatge que identifiquen i com els afecten. L’enquesta, que es pot respondre de manera telemàtica i és anònima, pregunta per problemàtiques com el preu de l’habitatge, els desnonaments, les condicions de conservació, la convivència o les ocupacions i en quin grau els afecten directament. També demana quines creuen que han de ser les actuacions prioritàries a desenvolupar per l’ajuntament en matèria d’habitatge.

Un cop recavada tota aquesta informació, es farà la diagnosi que permetrà definir les polítiques de l’Ajuntament per als propers sis anys.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 87 = 90

Últimes notícies