HomePolíticaEl Ple de la Ràpita aprova impulsar la promoció econòmica al Centre...

El Ple de la Ràpita aprova impulsar la promoció econòmica al Centre d’Economia Blava

El ple de l’Ajuntament de la Ràpita ha aprovat, en la sessió ordinària del mes de desembre, impulsar la promoció econòmica al Centre d’Economia Blava. Amb aquesta aprovació, que ha comptat amb els vots favorables de tots els membres del plenari, l’Ajuntament vol crear el servei de promoció econòmica per tal de contribuir al desenvolupament econòmic i estratègic de la Ràpita, augmentant l’ocupació de qualitat i la competitivitat de les empreses.

Es tracta d’un servei que té com a visió ser un referent a l’Administració Local de millora contínua i innovació en els programes de desenvolupament econòmic. A més, es pretén desenvolupar, de manera sostenible, el potencial d’Economia Blava de l’espai marítim, tot garantint l’equilibri social i territorial, sobre la base d’uns ecosistemes resilients, biodiversos i plenament funcionals que generen uns serveis a la societat de màxima qualitat, sent aquest l’objectiu de l’Estratègia Marítima de Catalunya 2030.

D’altra banda, amb la iniciativa es regularan els espais que s’habilitaran per tal que els professionals, persones autònomes independents i microempreses del sector de l’economia blava comparteixin un mateix espai de treball on es fomenta la col·laboració i el treball en equip. La Comissió d’Estudi designada elaborarà la memòria relativa als aspectes socials, jurídics, tècnics i financers de la prestació del referit servei públic, així com el reglament sobre el règim jurídic de la prestació.

Per concloure l’últim plenari de l’any, l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha recollit les felicitats dels diferents grups municipals per adreçar-se als rapitencs i rapitenques: “En nom de tota la corporació, us desitgem que tingueu unes bones festes i una bona entrada al 2023, esperem que les pugueu gaudir en les persones que us estimen i estimeu i que us portin molta salut i feina”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

48 + = 55

Últimes notícies