HomePolíticaEl plenari de Deltebre aprova les diferents bases d’ajuts per a la...

El plenari de Deltebre aprova les diferents bases d’ajuts per a la ciutadania, sectors econòmics i teixit associatiu

L’Ajuntament de Deltebre ha celebrat la sessió plenària del mes de desembre, la darrera de l’any. Este ple ha servit per aprovar les diferents bases d’ajuts per a les famílies, empreses, comerços i autònoms, com també les bases de subvencions dirigides al teixit associatiu.

Les diferents bases tenen un contingut continuista, tot i que s’han introduït algunes petites modificacions. Una d’elles, la més important de totes, és la creació d’una nova línia per a donar suport a les famílies i comerços afectats pels temporals.

En tot cas, les bases d’ajuts i subvencions que s’han aprovat han estat les següents: bases d’ajuts als tributs locals i activitats extraescolars, amb el vot favorable d’Enlairem, l’abstenció del PSC i el vot contrari d’ERC; bases d’ajuts d’urgència social, per unanimitat; bases de l’EuroDelta, amb el vot favorable d’Enlairem, i els vots en contra d’ERC i PSC; Incentius per a la Dinamització Econòmica i Millora de la Imatge de Poble, per unanimitat; Subvencions per al patrocini publicitari, també per unanimitat; Subvencions per al teixit associatiu, vot favorable d’Enlairem Deltebre, l’abstenció d’ERC i el vot contrari del PSC.

 

Mocions debatudes al plenari

En esta sessió plenària s’han presentat tres mocions, les tres a càrrec del grup d’ERC Deltebre. Una primera, en relació amb una proposta per a l’amiant zero a Deltebre, la qual ha comptat amb el vot en contra d’Enlairem i el vot favorable d’ERC i PSC; Una segona, en motiu del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, que ha estat aprovada per unanimitat; I, finalment, una tercera, sobre la sentència del 25% del TSCJ i de suport i adhesió al manifest de somescola.cat. També aprovada, aquesta última, per unanimitat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 81 = 86

Últimes notícies