HomeTurismeEl port de la Ràpita i la seva destinació turística participen en...

El port de la Ràpita i la seva destinació turística participen en la fira de creuers Seatrade

La Generalitat de Catalunya, a través de l’empresa pública Ports de la Generalitat, participa com a Ports of Catalonia en la fira Seatrade Cruise Global 2022, amb els ports de Palamós, Roses i la Ràpita, conjuntament amb les destinacions turístiques de la Costa Brava i les Terres de l’Ebre, i per primera vegada ho fa en un estand propi. Des d’on es promouen les tres instal·lacions portuàries, els nous serveis que s’ofereixen a creuers i passatgers i les noves activitats turístiques d’aquestes dues zones del territori, en l’aparador més important de creuers del món on coincideixen les companyies de creuers, els ports, els patronats de turisme, els operadors turístics i la premsa internacional. La Seatrade se celebra del 25 al 28 d’abril, a Miami Beach, Florida (Estats Units).

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, apunta que “des de Delta Ebre Port seguim promocionant la Ràpita com a port escala de creuers de petit format que posicionen el nostre territori a nivell global”. Caparròs afirma que espera rebre aviat noves arribades al port de la Ràpita.

La promoció dels ports de Palamós, Roses i la Ràpita es fa amb les marques Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port, mitjançant les quals s’organitzen trobades amb les principals companyies de creuers, es fidelitzen navilieres i es busca captar noves línies de creuers tant per a la Costa Brava com per a les Terres de l’Ebre.

Costa Brava Cruise Ports es compon de les institucions Ports de la Generalitat, l’Ajuntament de Palamós, l’Ajuntament de Roses, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, la Cambra de Palamós i la Cambra de Girona. Mentre que Delta Ebre Port és formada per Ports de la Generalitat, l’Ajuntament de la Ràpita, el Patronat de Turisme Terres de l’Ebre i la Cambra de Tortosa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 70 = 77

Últimes notícies