HomeSalutMaria Ferré, nova gerenta territorial de l’ICS a Terres de l’Ebre

Maria Ferré, nova gerenta territorial de l’ICS a Terres de l’Ebre

La Direcció Gerència de l’Institut Català de la Salut fa la proposta de nomenament de la senyora Maria Ferré com a gerenta territorial de Terres de l’Ebre, pel seu ampli coneixement del territori i amb l’encàrrec de continuar amb la integració entre l’atenció primària i l’atenció hospitalària, en coordinació amb d’altres proveïdors.

La nova gerenta ha estat vinculada a l’ICS des de l’inici de la seva residència com a MIR l’any 1998, i en el seu exercici com a metgessa de família als equips d’atenció primària de Reus, Falset i Flix.

Des del març de 2005, fou directora de l’EAP Flix. El març de 2010 va ser responsable de la formació continuada territorial de l’Àrea de Gestió del Coneixement de la Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre i el novembre de 2011, directora de ciutat-comarca dels EAP Flix, Mora la Nova-Mora d’Ebre i Terra Alta. Fou nomenada directora del Servei d’Atenció Primària Terres de l’Ebre el febrer de 2012 i directora de DAP Terres de l’Ebre, l’abril de 2019, càrrec que ha exercit fins a l’actualitat.

Maria Ferré substitueix a Carlos Tobar, gerent de l’ICS a les Terres de l’Ebre des del juny del 2016, i vinculat a la gerència prèviament entre el 2004 i el 2008, i a qui la Direcció Gerència vol agrair el compromís i lideratge en les seves funcions.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 5 =

Últimes notícies