HomeTerres de l'EbreEl "projecte Luca" de la Fundació Ricky Rubio serà el destinatari...

El “projecte Luca” de la Fundació Ricky Rubio serà el destinatari de les properes accions socials de l’Associació “Jesús es Mou”

L’Associació “Jesús es Mou” que organitza activitats en l’àmbit de l’esport i que des de la seva fundació ha promogut iniciatives per recaptar fons per causes socials, ha decidit que durant els pròxims mesos aquests beneficis vagin a parar al “projecte Luca” de la Fundació Ricky Rubio per a nens en càncer.

Després d’atorgar el primer any les recaptacions per tenir desfibril·ladors al poble de Jesús i el segon a Càritas s’ha apostat ara per un tema vinculat indirectament a través del món de l’esport. La Rubio Foundation va nàixer arran de la mort de la mare del jugador de la NBA Ricky Rubio l’any 2016, i el “projecte Luca” per la situació viscuda en primera persona per Luca de la Vega, un noi de 13 anys que ha superat un càncer, i que l’ara campió del món de bàsquet va conèixer durant la primera i dura etapa de la seva malaltia. La circumstància que Luca tingués a Mataró el mateix entrenador que havia tingut Ricky durant la seva etapa de formació va ajudar a vincular-ho tot.

El dissabte 5 d’octubre i en el marc de les festes de Sant Francesc de Jesús la persona que dóna nom al “projecte Luca” i que ara dedica esforços per recaptar fons per als joves que tenen càncer, Luca de la Vega, ha acceptat la invitació de l’Associació “Jesús es Mou” i amb ell donaran el tret de sortida a les diferents activitats que s’aniran organitzant durant els pròxims mesos. Entre les previsions està poder projectar el documental “Stronger Togegther” (Junts més forts) dirigit per Àlex Torres en el que s’explica una història carregada de sensibilitat i superació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 3 =

Últimes notícies